Τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα στους Παίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

10.09.2023 Αναγνώστηκε 94 φορές

 Με τρεις κολυμβητές, τον Θεόφιλο Λέκκα, τον Ιάσονα Μπίκα και Σπυρίδωνα Χαλάστρα,  ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε την αγωνιστική παρουσία στο Άστρος Κυνουρίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιας κολύμβησης.

 

Τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα στους Παίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Όπως αναφέρεται, αν και οι αθλητές της ομάδας δεν έχουν κολυμπήσει για φέτος στην πισίνα των Ιωαννίνων καθώς είναι κλειστή ακόμα από τις 30 Ιουλίου, βρήκαν τον τρόπο με τον προπονητή τους να προπονηθούν είτε στη λίμνη Ιωαννίνων είτε σε άλλα κολυμβητήρια εντός αλλά και εκτός της πόλης για να μπορέσουν να αγωνιστούν επάξια.

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική της Ηπείρου που έλαβε μέρος στην διοργάνωση και αξίζει να σημειωθεί ότι από την φετινή χρονιά το άθλημα της μαραθώνιας κολύμβησης έγινε ανεξάρτητο από την κλασική κολύμβηση και έτσι η ομάδα απέκτησε και σε αυτό αθλητική αναγνώριση.

Ο Θεόφιλος Λέκκας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 5000 χιλιόμετρα στην κατηγορία Παίδων με χρόνο 1:03’21″3, ο Σπυρίδων Χαλάστρας (Ηρακλής) πήρε την τέταρτη θέση στους Εφήβους με χρόνο 1:37’16″2 και ο Ιάσων Μπίκας πήρε τη δέκατη θέση στα 5000 χιλιόμετρα στους Παίδες με χρόνο 1:05’41″2.

«Η ομάδα μας κατάφερε να αναδειχτεί 3η ομάδα βαθμολογικά στην κατηγορία Παίδων συγκεντρώνοντας στο σύνολο 6 βαθμούς! Είμαστε υπερήφανοι για την συμμετοχή και τα αποτελέσματα από αυτή την διοργάνωση,πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπέροχη παρουσία αλλά και στον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Κυριακίδη. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή κολυμβητική χρονιά με νέους στόχους και ακόμα περισσότερες επιτυχίες», ανέφερε σχετικά το τμήμα Κλασικής - Τεχνικής - Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΠΑΣ.

 

Σχολιασμος