Πιστός στο ραντεβού του με την Ολυμπιάδα ο Στέφανος Ντούσκος

08.09.2023 Αναγνώστηκε 1854 φορές #Κωπηλασία

Ο Στέφανος Ντούσκος έδειξε τον δρόμο προς τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 κι ως χρυσός Ολυμπιονίκης σφράγισε το πρώτο ελληνικό εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός του επόμενου καλοκαιριού.

Πιστός στο ραντεβού του με την  Ολυμπιάδα ο Στέφανος Ντούσκος

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση στον ημιτελικό του σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και με μεγάλη συγκέντρωση έκανε αυτό που έπρεπε .Πήρε χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο της κούρσας μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα που έδινε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και σφράγιζε αυτόματα το εισιτήριο για το Παρίσι που παίρνουν οι εννέα πρώτοι από το Βελιγράδι.
Τερματίζοντας στην 2η θέση με 6:55.71 , πίσω από τον Γερμανό Ζίντλερ που τερμάτισε σε 6:53.47 πέτυχε το στόχο του και πλέον απελευθερωμένος από το άγχος θα διεκδικήσει την Κυριακή στον μεγάλο τελικό στις 15:25 ώρα Ελλάδας (Απευθείας από την ΕΡΤ3) και μια θέση στο βάθρο των νικητών. Ο Ντούσκος θα πάρει μέρος για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά το Ρίο και το Τόκιο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος , τώρα μας μένει άλλο ένα βήμα στο τελικό , ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και μετά από τον τελικό ανεξαρτήτως τι θα γίνει θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά για του χρόνου που ξέρουμε ότι εκεί είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος για να μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τον ημιτελικό ο Γιαννιώτης πρωταθλητής του ΠΝΟΙ.

 

Σχολιασμος