Το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα η β' φάση του πανελλ. πρωταθλήματος

14.07.2023 Αναγνώστηκε 580 φορές #Κωπηλασία

Στη λίμνη Παμβώτιδα πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου η αυλαία του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την διεξαγωγή της Β΄Φάσης που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

 

Το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα η β' φάση του πανελλ. πρωταθλήματος

Τριακόσιοι και πλέον νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας που στελεχώνουν 120 πληρώματα στο σύνολο αναμένεται να δώσουν τις δικές τους μάχες για τη διάκριση και μια θέση στο βάθρο των νικητών στα 12 συνολικά αγωνίσματα  που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων.

Την πολυπληθέστερη ομάδα διαθέτει ο οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων με 33 αθλητές κι αθλήτριες. Να σημειωθεί ότι ο ΝΟΙ προηγείται μετά την πρώτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει 13 μετάλλια (10-1-2) ενώ ακολουθούν ο ΝΟΘ με 30 αθλητές , ο ΔΝΟΗ με 22 και ο ΝΟΒΑ με 21. Λόγω του ισχυρού καύσωνα, το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7 π.μ. με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων, ενώ από τις 09:30 θα ξεκινήσουν οι επαναληπτικοί με το πρόγραμμα της ημέρας  για την ασφάλεια των αθλητών και των κριτών να ολοκληρώνεται πριν τις 11 αν δεν υπάρχουν απρόοπτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και την Παμβώτιδα λίμνη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο  σε LIVE STREAM από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YOUTUBE και την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook.

 

Τη διοργάνωση στηρίζει η Βίκος Α.Ε.

H Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ως χορηγός στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο οργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων στα Γιάννενα. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος αναλαμβάνει να ενυδατώσει τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους συμμετέχοντες, σε μία διοργάνωση-γιορτή για την κωπηλασία.  Με συνέπεια και αφοσίωση, στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, η εταιρεία Βίκος στηρίζει σταθερά αθλητικές πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι.

Σχολιασμος