6η θέση για τον Ντούσκο, 11η για τον Παλαιοπάνο

10.07.2023 Αναγνώστηκε 511 φορές #Κωπηλασία

Επτά χρόνια μετά το τελευταίο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα ανεβαίνει ξανά στο βάθρο των νικητών και μάλιστα κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης χάρη στις σπουδαίες κούρσες των δυο γυναικείων πληρωμάτων της και συγκεκριμένα της δικώπου με τις Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου και του διπλού ελ βαρών με τις Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού.

 

6η θέση για τον Ντούσκο, 11η για τον Παλαιοπάνο

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και πρωταθλητής του (Π.Ν.Ο.Ι) Στέφανος Ντούσκος έφτασε στον τελικό του σκιφ ανδρών, δεν του βγήκε η κούρσα του Στέφανου Ντούσκου και έτσι ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στο Παγκόσμιο κύπελλο στην έκτη θέση. Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις σε προκριματικό και ημιτελικό, ο Στέφανος Ντούσκος δεν έκανε την κούρσα που θα ήθελε και έτσι περιορίστηκε στην έκτη θέση στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας της Λουκέρνης.

Όσο για τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Θανάση Παλαιοπάνο αγωνίστηκε στον τελικό Β’ του διπλού Ανδρών με τον Γιάννη Καλανδαρίδη από τον Βόλο και πήραν την 5η θέση και την 11η στη γενική κατάταξη με 6:21.55.

 

Σχολιασμος