Ξεκινάει την Κυριακή το ITF IOANNINA CUP

30.06.2023 Αναγνώστηκε 762 φορές #Τένις

 Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκκίνηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος ITF IOANNINA CUP το οποίο για ακόμη μια χρονιά διοργανώνεται και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ), στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 2 Ιουλίου και να ολοκληρώνονται στις 9 Ιουλίου. 

 

Ξεκινάει την Κυριακή το ITF IOANNINA CUP

Οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους αθλητές, ενώ στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές ηλικίας 14 έως 18 ετών. Η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και όλα τα μέλη θα υποδεχτούν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από πολλές χώρες του κόσμου που θα αγωνιστούν για να ανεβάσουν την βαθμολογία τους στην παγκόσμια κατάταξη.  

«Όφελος για την πόλη…»

Κατά τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου καλωσόρισε την παγκόσμια διοργάνωση που για ακόμη μια φορά αναμένεται να φέρει στα Γιάννενα δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τους συνοδούς. Αφού τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός αυτών των προσπαθειών καθώς μόνο οφέλη έχουν, κάλεσε το γιαννιώτικο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες. Παράλληλα, ο Δ. Παπαγεωργίου επεσήμανε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα στο «γιαννιώτικο σαλόνι»,  έργα ανάπλασης όλου του χώρου που στόχο έχουν να αποδώσουν ξανά στους Γιαννιώτες ένα πάρκο «κόσμημα» για την ευρύτερη περιοχή. 

«Από αυτές τις διοργανώσεις έχουμε να προσδοκούμε μόνο θετικά», ανέφερε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης και συμπλήρωσε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει ενεργά την διοργάνωση. 

Κάλεσμα στο κοινό και ευχαριστίες

Για μια διοργάνωση που είναι πλέον θεσμός, έκανε λόγο ο Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης, που τόνισε ότι έρχονται οι καλύτεροι αθλητές αυτών των ηλικιών και ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για την ενεργή στήριξη. Τέλος, η διευθύντρια των αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου εξήγησε ότι στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές 14 έως 18 ετών που θέλουν να αποκτήσουν βαθμούς για την ένταξή τους στην επαγγελματική κατάταξη και έκανε γνωστό ότι οι αγώνες ξεκινούν καθημερινά στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ.

 

Σχολιασμος