Αγώνες πρόκρισης για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

29.06.2023 Αναγνώστηκε 550 φορές

Με τη συμμετοχή πλέον των 400 αθλητών θα διεξαχθεί η 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αγωνιστικών Κατηγοριών & Περιφερειακού Πρωταθλήματος και Θερινών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών στο κλειστό κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα αύριο, Παρασκευή και μεθαύριο, Σάββατο.

 

Αγώνες πρόκρισης για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες θα πάρουν μέρος 253 αθλητές από 17 σωματεία και για τις αγωνιστικές κατηγορίες 162 αθλητές από 14 σωματεία, με τους αγώνες να έχουν τον χαρακτήρα πρόκρισης για την τελική  φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στις 14-17 Ιουλίου.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ε’ Περιφερειακή Επιτροπή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα γίνουν σε τέσσερις αγωνιστικές ενότητες, ως εξής:

Α ́ Αγωνιστική Ενότητα: Παρασκευή (πρωί 11:00) 

Β ́ Αγωνιστική Ενότητα: Παρασκευή  (απόγευμα 17:30) 

Γ ́ Αγωνιστική Ενότητα: Σάββατο  (πρωί 09:00) 

Δ΄ Αγωνιστική Ενότητα: Σάββατο  (απόγευμα 17:30) 

Στο τέλος των αγώνων θα δοθεί κύπελλο στην 1η ομάδα γενικής κατηγορίας, κύπελλο για την 1η ομάδα στους άνδρες και κύπελλο στην 1η ομάδα στις γυναίκες, ενώ θα βραβευτούν και ο καλύτερος αθλητής και η καλύτερη αθλήτρια των αγώνων. Μετάλλια και διπλώματα θα απονεμηθούν στους τρείς πρώτους νικητές, κάθε ατομικού και ομαδικού αγωνίσματος, κατά την εξέλιξη των αγωνισμάτων. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Σχολιασμος