Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Παμβώτις»

26.05.2023 Αναγνώστηκε 518 φορές

 Με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε πρόσφατα ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων τον πανελλήνιο δ/σ ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» για σκάφη των κλάσεων Optimist και  ILCA, για ενδέκατη χρονιά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Παμβώτις»

Στην διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά ιστιοπλοϊκά χρονικά της Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν οι Ιστιοπλοϊκοί και Ναυταθλητικοί όμιλοι της Βόνιτσας, των Ιωαννίνων ως διοργανωτής και διαγωνιζόμενος, της Λευκάδας, του Μεσολογγίου και  της Πρέβεζας με 44 αθλητές και ισάριθμα αγωνιστικά σκάφη.

Παρά τις ιστιοπλοϊκά αντίξοες συνθήκες της βροχής και της άπνοιας διεξήχθησαν επιτυχώς τρεις ιστιοδρομίες κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα και δυο ιστιοδρομίες την δεύτερη.

Η διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων και η Επιτροπή Αγώνα, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν και ευχαριστούν τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές των κατά τόπους Ομίλων, τους γονείς των αθλητών και την μεγάλη ομάδα των εθελοντών, που με τις προσπάθειές τους έκαναν την φετινή διοργάνωση μια μοναδική εμπειρία.

Σχολιασμος