Στις 7 Μαΐου θα διεξαχθεί το Run Greece Ioannina

27.04.2023 Αναγνώστηκε 220 φορές

 Στις 7 Μαΐου  θα διεξαχθεί το Run Greece στα Ιωάννινα,  που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, της ERGO Ασφαλιστικής.

 

Στις 7 Μαΐου θα διεξαχθεί το Run Greece Ioannina

Οι Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της Πλατείας Μαβίλη. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:45 π.μ.  

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου στο ύψος του Δώδεκα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Μαβίλη και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού των 5& 10χιλ.

Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος του Δώδεκα  επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration-ioannina και στο κιόσκι εγγραφών που λειτουργεί καθημερινά μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς των αγώνων θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10.00 πμ. έως τις 8 μ.μ.

Σχολιασμος