Ο Ευάγγελος Τσίμαρης Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

02.02.2023 Αναγνώστηκε 379 φορές

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων για τα επόμενα τρία έτη. 

 

Ο Ευάγγελος Τσίμαρης Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, όπου πρόεδρος του Σ.Δ.Ι. αναδείχτηκε ο μέχρι πρότινος Γραμματέας Βαγγέλης Τσίμαρης. 

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ: Πρόεδρος: Ευάγγελος Τσίμαρης, Γραμματέας: Βασιλική Τσούνη, Αναπληρωτής Γραμματέας: Οδυσσέας Κουκέσης, Ταμίας: Κων/νος Ιωάννου, Μέλος: Γεώργιος Μαντέλλος.

Στην εκλογική διαδικασία προέκυψε και η Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου  αποτελούμενη από την Χρυσάνθη Κολτσίδα ως Πρόεδρο και τους Βασίλειο Μυλωνά και Παναγιώτη Πατέλο ως μέλη.

Πρωταρχικός στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η αύξηση των μελών του, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τρέξιμο είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι των κατοίκων της πόλεως αλλά και των γύρω περιοχών αυτής και η οργάνωσή τους μέσα σε έναν σύλλογο που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν τα πάντα για το τρέξιμο, να συμμετάσχουν σε αγώνες δρόμου που προσελκύουν το ενδιαφέρον τους, να ταξιδέψουν εντός και εκτός της χώρας αποκτώντας νέες εμπειρίες ζωής.

Σχολιασμος