Ξεκινάει στα Γιάννινα το τουρνουά μπριτζ

22.11.2022 Αναγνώστηκε 273 φορές

Στα Γιάννινα και συγκεκριμένα στη "Φρόντζου Πολιτεία" θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 27 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας μπριτζ, σε μια συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ιωαννιτών. 

Ξεκινάει στα Γιάννινα το τουρνουά μπριτζ

Για ακόμα μια χρονιά η πόλη των Ιωαννίνων είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πάνω από 150 αθλητές του μπριτζ από όλη την Ελλάδα που θα έρθουν να αγωνιστούν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ!

Από Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διαγωνιστούν σε αγώνες ζευγών και ομάδων στο συγκρότημα “Φρόντζου Πολιτεία” όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ιωαννιτών.

 

 

Να σημειωθεί ότι αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κοινή συνέντευξη τύπου από μέλη του Αγωνιστικού Μπρίτζ Ιωαννίνων και εκπρόσωπο του Δήμου Ιωαννιτών προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

Σχολιασμος