Πολυνίκης ο Ν.Ο.Ι. στον 3ο Διεθνή Αγώνα στη μνήμη του Σ. Στάμου

12.10.2022 Αναγνώστηκε 252 φορές #Κωπηλασία

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία 280 αθλητών από 15 σωματεία ολοκληρώθηκε ο 3ος Διεθνής Αγώνας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» που διοργάνωσε ο  Ν.Ο.Ι. την Κυριακή για να τιμήσει τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τον Όμιλο. 

 

Πολυνίκης ο Ν.Ο.Ι. στον 3ο Διεθνή Αγώνα στη μνήμη του Σ. Στάμου

Οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά καθώς ο Διεθνής Αγώνας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» αποτελεί πλέον αγωνιστικό θεσμό.

Ο Ν.Ο.Ι. αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά πολυνίκης, κατακτώντας συνολικά 11 χρυσά και 5 αργυρά μετάλλια. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Νεφέλη Ντάρα και Λυδία Σίκαλου στο Διπλό Σκιφ Κορασίδων, οι Κατερίνα Γκόγκου και η Νεφέλη Ντάρα στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων και οι Όλγα Τζαβίδη και Μαρία Κωσταγυιού στο Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων.

Επίσης, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Ντάρας στο Σκιφ Αρχαρίων Παίδων, οι Ιάσων Μουσελίμης και Χρήστος Καραγιάννης στο Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων, οι Βασίλης Τάσσης και Κωνσταντίνος Μήτσος στο Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων, οι Άγγελος Παπαζαχαρής και Στέφανος Βλάχος στη Δίκωπο άνευ Παίδων και οι Δημήτρης Κούτρας και Βασίλης Κωστούλας στη δίκωπο άνευ εφήβων. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο τετραπλό σκιφ Εφήβων οι Νίκος Γκρέμος, Στέφανος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης και Αριστοτέλης Λάππας στο τετραπλό των Εφήβων, η Σύλβια Γιουγλή στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων και οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης- Χριστόφορος Μπριασούλης στη Δίκωπο άνευ Παίδων.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Ζάρρας, Χρήστος Δημητρίου, Αχιλλέας Φραγκόπουλος και Παύλος Κουτσαβέλης στο τετραπλό Παίδων, οι Βασιλική Κάσκαρη και Πολυξένη Λάππα στο Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, η Δήμητρα Ντέμου στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, η Ζωή Ντούλια στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων και οι Κων/νος Κωνσταντινίδης, Ερμής Λαγός, Χρήστος Τζοβάρας και Γιώργος Φαρμάκης στο Τετραπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων. 

Στη διοργάνωση έδωσαν το παρών ο Υφυπουργός Γ. Αμυράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Β. Γοργόλης, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Β. Πήχας, η Τομεάρχης Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ιωαννίνων Μ. Παππά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Β. Μουσελίμης και από την ΕΚΟΦΝΣ ο Πρόεδρος Ι. Βράμπας και ο Αντιπρόεδρος Γ. Δημουλής.

 

Σχολιασμος