Συγχαρητήρια του Ν.Ο.Ι. στον Θανάση Παλαιοπάνο

17.08.2022 Αναγνώστηκε 93 φορές #Κωπηλασία

Μετά την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Αικατερίνης Γκόγκου που στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα του σκιφ Νεανίδων καθώς και όλες τις επιτυχημένες  συμμετοχές των αθλητών του Ομίλου σε κάθε  κωπηλατική διοργάνωση, ο Ν.Ο.Ι. είναι υπερήφανος για μια ακόμη μια φορά μετά την εμφάνιση του Θανάση Παλαιοπάνου.

 

 

Συγχαρητήρια του Ν.Ο.Ι. στον Θανάση Παλαιοπάνο

Και συνεχίζει ο Ν.Ο.Ι σε ανακοίνωσή του:

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Θανάσης Παλαιοπάνος, μαζί με τον τραυματισμένο συναθλητή του Καλανδαρίδη Γιάννη, κατάφεραν και πήραν την 5η θέση στη δύσκολη κατηγορία του διπλού σκιφ Ανδρών στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αποδεικνύοντας ότι η αγωνιστική τους ικανότητα είναι υπεράνω δυσκολιών και  αντιξοοτήτων.

Με αυτή τους την επιτυχία οι δύο αθλητές έβαλαν και πάλι στο προσκήνιο τα ελληνικά χρώματα, μετά από απουσία αρκετών ετών στο συγκεκριμένο αγώνισμα, και με το ήθος και την παιδεία τους αλλά και την άριστη προπονητική τους κατάρτιση δηλώνουν παρόντες και καθόλα έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον δίπλα σε άλλους δυνατούς αθλητές.

 Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της Ελληνικής αποστολής, που για ακόμη μια φορά μας έκανε περήφανους, και συνεχίζουμε.

Σχολιασμος