Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ITF Ioannina CUP 2022

13.07.2022 Αναγνώστηκε 288 φορές #Τένις

 Παρουσία δεκάδων φιλάθλων που από νωρίς την Κυριακή κατέκλυσαν τον χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο Πάρκο Πυρσινέλλα, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του ITF Ioannina CUP 2022. 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ITF Ioannina CUP 2022

Τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ την Κυριακή, και η βουλευτής Μαρία Κεφάλα το Σάββατο. Παρουσία του προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρου Γιώτη και της Διευθύντριας Αγώνων Χρύσας Στεφοπούλου, ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την μεγάλη συμμετοχή αλλά και την προβολή των Ιωαννίνων καθώς στα Γιάννενα για να συμμετάσχουν στους αγώνες βρέθηκαν πάνω από 120 αθλητές από όλες τις χώρες του κόσμου μαζί με τους συνοδούς τους.  Μια ημέρα πριν, το Σάββατο, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΙ είχε βρεθεί η Μαρία Κεφάλα που έκανε την απονομή στις νικήτριες του αγώνα, η ίδια  στάθηκε στην σημασία αυτών των διοργανώσεων που βοηθούν συνολικά στην προβολή των Ιωαννίνων. Τέλος, παρών στους αγώνες της Κυριακής ήταν ο πρόεδρος  της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης.

Τα αποτελέσματα 

Νικητές Μονού Αγοριών:  1η θέση Derepasko Timofei 2η θέση Λοιζάς Ανδρέας. Νικήτριες Μονού Κοριτσιών:  1η θέση Έmma Ottavia Ghirardato 2η θέση Μαριάνθη Χριστοφορίδου. Τελικοί Διπλού Αγοριών: 1η θέση Tristan Flander-Marek Nano 2η θέση Νικόλαος Μπακιρτζής- Ανδρέας Λοιζάς, τελικοί Διπλού Κοριτσιών: 1η θέση Αθηνά Πίττα Ελένη Λαζαρίδου 2η θέση Άρτεμις Ασλανισβίλη Νικολέτα Παρετζόγλου

Σχολιασμος