Διεθνές τουρνουά τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

01.07.2022 Αναγνώστηκε 427 φορές #Τένις

Εκατόν είκοσι αθλητές ηλικίας από 15 έως 18 ετών θα λάβουν μέρος από τις 3 έως τις 10 Ιουλίου στους διεθνείς αγώνες που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

 

Διεθνές τουρνουά τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε το μεγάλο αθλητικό γεγονός που φέρνει εκτός των αθλητών και των συνοδών και πλήθος επισκεπτών που θέλουν να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου, τονίζοντας πως «Είναι μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση την οποία στηρίζουμε και καλωσορίζουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΙ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα κάνουν αφού πλην όλων των άλλων φροντίζουν και για το Πάρκο Πυρσινέλλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης, μίλησε για την σημασία των αγώνων που στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου: «Η περιφέρεια διαχρονικά είναι κοντά σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το ITF στα Ιωάννινα στο οποίο μετέχουν και Γιαννιώτες αθλητές και αθλήτριες», σημείωσε ο κ. Καλούδης. Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης και η διευθύντρια των αγώνων Χρυσά Στεφοπούλου ευχαρίστησαν τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και τον Δήμο Ιωαννιτών για την στήριξη της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σχολιασμος