Ριζική αλλαγή στην αίθουσα της Άρσης Βαρών στη Λιμνοπούλα

07.04.2022 Αναγνώστηκε 248 φορές

 Το δικό της σύγχρονο «σπίτι» έχει πλέον η Άρση Βαρών, μετά τις σημαντικές εργασίες διαμόρφωσης που έγιναν και άλλαξαν ριζικά την αίθουσα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

 

 

Ριζική αλλαγή στην αίθουσα της Άρσης Βαρών στη Λιμνοπούλα

Η Επιτροπή Διοίκησης ανακατασκεύασε, μετά από αρκετά χρόνια τη διώροφη μεταλλική κατασκευή συνολικής επιφάνειας 140 μ2 που στεγάζει τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών της Άρσης Βαρών.

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο κατασκευάστηκαν δύο ολοκαίνουργια αποδυτήρια αθλητών, χωρητικότητας 8 αθλητών το καθένα (το ένα πληροί προδιαγραφές ΑΜΕΑ), ένα αποδυτήριο προπονητή, μία τουαλέτα κοινού, το λεβητοστάσιο και ένας αποθηκευτικός χώρος. Στον όροφο του κτιρίου δημιουργήθηκαν χώροι για γραφεία, μια αίθουσα συνεδριάσεων και προβολών, καθώς και ένας χώρος ανάπαυσης αθλητών και προπονητών.

Οι χώροι της Άρσης Βαρών έχουν γίνει λειτουργικοί αφού πλέον θερμαίνονται και έχουν ζεστό νερό χρήσης, μέσω αντλίας θερμότητας, διαθέτουν καινούργια σώματα πάνελ, ενώ σε όλους τους χώρους τοποθετήθηκαν φωτιστικά τεχνολογίας led. Ο φυσικός φωτισμός και αερισμός όλων των χώρων εξασφαλίστηκε ανοίγοντας οπές στα υφιστάμενα εξωτερικά πάνελ και τοποθετώντας καινούργια κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια.

Χθες το απόγευμα ο Υφυπ. Αθλητισμού, Λευτ. Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Π. Κολόκα επισκέφθηκε την ανακαινισμένη αίθουσα της Άρσης Βαρών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στους χώρους του ΠΕΑΚΙ, από την Επιτροπή Διοίκησης. 

Σχολιασμος