Oλυμπιονίκες ξενάγησαν το Λύκειο Ζωσιμαίας στον Ν.Ο.Ι

11.03.2022 Αναγνώστηκε 276 φορές
Σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης υποδέχεται ξανά, έπειτα από αρκετό καιρό περιορισμών λόγω της πανδημίας, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.
Oλυμπιονίκες ξενάγησαν το Λύκειο Ζωσιμαίας στον Ν.Ο.Ι
Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. δύο τμήματα της πρώτης και της δευτέρας τάξης του Πρότυπου Λυκείου της Ζωσιμαίας συνοδευόμενα από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου Σοφία Αμπεριάδου.
Τους μαθητές υποδέχθηκαν δύο Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας, οι Γιάννης Τσίλης και Παναγιώτης Μηλιώτης, οι οποίοι τους ξενάγησαν στους χώρους του Ν.Ο.Ι. και ενημέρωσαν αναλυτικά τα παιδιά γενικότερα για το άθλημα της Κωπηλασίας και τις απαιτήσεις του, αναφέρθηκαν στην ιστορία του Ομίλου, τις επιτυχίες και τους πρωταθλητές του. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι Γ. Τσίλης και Παν. Μηλιώτης στις αξίες που οι ίδιοι πρεσβεύουν μέσω του Ολυμπιακού κινήματος όπως το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα. Αναφέρθηκαν, δε, στη δική τους πορεία στον αθλητισμό και απάντησαν στις απορίες και τα ερωτήματα των μαθητών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσαν.

Σχολιασμος