Ενημερωτική ημερίδα και συνέδριο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick boxing

21.01.2022 Αναγνώστηκε 446 φορές

Ενημερωτική ημερίδα και συνέδριο διοργανώνει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου (13:00) στα Γιάννινα η Πανελληνία Ομοσπονδία Kick boxing.

Ενημερωτική ημερίδα και συνέδριο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick boxing

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing σας ενημερώνει ότι η ομοσπονδία μας θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα - συνέδριο Βορείου και Δυτικής Ελλάδας στα Ιωάννινα το Σάββατο στις 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα έναρξης 13.00.

Στα πλαίσια του σχεδίου ανάπτυξης που πραγματοποιεί στην Ελληνική επικράτεια και ιδίως στη περιφέρεια η ΠΟΚ θα διοργανώσει την ανωτέρω ημερίδα με σκοπό την συνεύρεση των σωματείων μελών της, για την δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή, τη θέσπιση στόχων των αθλητών της, και την επιμόρφωση των προπονητών με τη δημιουργία σεμιναρίων για την σωστή ανάπτυξη του αθλήματος

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Olympic (Μελανίδη 2, Ιωάννινα, πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου, Κεντρική Πλατεία Πύρρου Ιωαννίνων).

Η συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ιωαννίνων θα γίνει το Σάββατο και ώρα 12:30 στο χώρο του Συνεδρίου, για την ενημέρωση των τοπικών μέσων και την απάντηση σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το σκοπό της εκδήλωσης στη περιοχή μας.

Ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κύριος Μαυρομμάτης Αντώνιος Αντιπρόεδρος της ΠΟΚ και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO Marketing Chairman.

Θεματολογία Ημερίδας: Γενική Ενημέρωση Σχέδιο Ανάπτυξης Νέος Αθλητικός Νόμος

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                            Η Γ. Γραμματέας

Τριανταφύλλου Μιχαήλ         Ανδριτσοπούλου Βασιλική

Σχολιασμος