Μία λιτή εκδήλωση από τον Ν.Ο.Ι. για τη νέα χρονιά!

09.01.2022 Αναγνώστηκε 330 φορές #Κωπηλασία #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Oι δυσμενείς επιδημιολογικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να διοργανώσει μία μεγάλη εκδήλωση ως επιστέγασμα για το 2021, το οποίο υπήρξε λαμπρή χρονιά επιτυχιών για το σωματείο και γενικότερα για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία.

Μία λιτή εκδήλωση από τον Ν.Ο.Ι. για τη νέα χρονιά!

Παρόλα αυτά, σε μία λιτή τελετή στα γραφεία του Ομίλου και τηρώντας όλα τα επιβαλλόμενα υγειονομικά μέτρα, η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. έκοψε την πίτα της για τη νέα χρονιά και αντάλλαξε ευχές με αθλητές και προπονητές. Παράλληλα, απονεμήθηκαν βραβεία στους κωπηλάτες και τις κωπηλάτριες που με τις επιτυχίες τους ξεχώρισαν το περσινό έτος.

Η Πρόεδρος Ν.Ο.Ι.
Σε δήλωσή της με αφορμή τη μικρή αυτή γιορτή, η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε χαρακτηριστικά: «Το 2021 ήταν μία χρονιά μεγάλων επιτυχιών για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο οποίος αναδείχθηκε εκ νέου Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος, ενώ οι αθλητές μας πέτυχαν μεγάλες διεθνείς διακρίσεις, με σημαντικότερη το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο».
Η κ. Παλαιοπάνου υπενθύμισε το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Παλαιοπάνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το ασημένιο μετάλλιο του Ιάσονα Εξάρχου στο Πανευρωπαϊκό Νέων και την πέμπτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων, την πέμπτη θέση της Κατερίνας Γκόγκου, του Ανδρέα Καρέτσου και του Σπύρου Γεωργίου στο Παγκόσμιο Εφήβων, την έκτη θέση που κατέκτησε ο Παύλος Φαϊτάς στο Παγκόσμιο Νέων και στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς και τα μετάλλια που κατέκτησαν η Χριστίνα Παπαϊωάννου, η Νεφέλη Ντάρα, η Κατερίνα Γκόγκου, ο Στέφανος Δημητρίου και ο Άγγελος Λαγός στο Βαλκανικό. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί με θερμά λόγια στα νέα αποκτήματα του Ν.Ο.Ι. και συγκεκριμένα στη Μαρία Κυρίδου και την πέμπτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στην αδελφή της Αννέτα Κυρίδου και τη δέκατη θέση στην ίδια διοργάνωση.
«Δυστυχώς, η πανδημία δεν επιτρέπει να τα γιορτάσουμε όλα αυτά όπως αρμόζει, αφού προέχει η υγεία όλων μας. Ξεκινάμε όμως το νέο έτος με πολλή αισιοδοξία και διάθεση για δουλειά ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Το έμψυχο δυναμικό του Ν.Ο.Ι., αθλητές, προπονητές και φυσικά η Διοίκησή του είναι η καλύτερη εγγύηση», κατέληξε.

Σχολιασμος