Γιαννιώτες, Θεσπρωτοί, Θεσσαλονικείς έγιναν μία παρέα στην Παμβώτιδα!

08.12.2021 Αναγνώστηκε 130 φορές #Κωπηλασία

Μία καλή γεύση από το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα της Παράκτιας Κωπηλασίας είχαν την ευκαιρία να πάρουν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από τα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα, παρέα με αντίστοιχη αποστολή από τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Γιαννιώτες, Θεσπρωτοί, Θεσσαλονικείς έγιναν μία παρέα στην Παμβώτιδα!

Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Ομίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing Club Thessaloniki των παγκόσμιων Πρωταθλητών της Κωπηλασίας Νίκου και Αποστόλη Γκουντούλα, ενώ οικοδεσπότης ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. 

Αθλητές του Ν.Ο.Ι., του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και του Ο.Φ.Θ. έκαναν προπόνηση υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες στη λίμνη Παμβώτιδα και εργομετρικές δοκιμασίες στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Απόλαυσαν κλασική Κωπηλασία με βάρκες τις οποίες παρείχε ο Ν.Ο.Ι., ενώ παράλληλα δοκίμασαν και το άθλημα της Παράκτιας Κωπηλασίας σε σκάφη coastal, με το οποίο ασχολούνται ενήλικες αθλητές.

Όλα αυτά με φόντο την πόλη των Ιωαννίνων, το Κάστρο και τις χιονισμένες κορυφές των Τζουμέρκων που μάγεψαν τους φιλοξενούμενους! Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και η Θεσπρωτή χάλκινη Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αλεξάνδρα Τσιάβου!

Σχολιασμος