Εξάρχου – Γεωργίου – Καρέτσος στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων

07.10.2021 Αναγνώστηκε 325 φορές #Κωπηλασία #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Οκτωβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Εξάρχου – Γεωργίου – Καρέτσος  στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων

Στη διοργάνωση, που είναι η τελευταία μεγάλη φέτος σε διεθνές επίπεδο για το άθλημα, τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσουν τρεις επίλεκτοι αθλητές νεαρής ηλικίας, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί προκειμένου να διεκδικήσουν πρωτιές και μετάλλια. Πρόκειται για τον Ιάσωνα Εξάρχου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Σκιφ Εφήβων και για τους Σπύρο Γεωργίου και Ανδρέα Καρέτσο, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες ως μέλη του πληρώματος της Τετρακώπου των Εφήβων.
Η ελληνική Εθνική Ομάδα, η οποία βρίσκεται ήδη στο Μόναχο, θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων με ομάδα 16 αθλητών οι οποίοι στελεχώνουν συνολικά επτά πληρώματα. Ο ανταγωνισμός στη διοργάνωση είναι υψηλός, καθώς συμμετέχουν με αποστολές 27 ευρωπαϊκές χώρες και περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες.
Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. εύχεται στα τρία Γιαννιωτόπουλα αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές της ελληνικής Εθνικής Αποστολής καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Σχολιασμος