Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από επιστήμονες και Στ. Ντούσκο(video)

04.09.2021 Αναγνώστηκε 372 φορές

Ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού σε τοπικό επίπεδο δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες του Πανεπ. Ιωαννίνων μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο.

 

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από επιστήμονες και Στ. Ντούσκο(video)

Σε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε το Τμήμα Ιατρικής παροτρύνουν τους φοιτητές και τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν. Εμβολιαζόμαστε «για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω», «για να δώσουμε τέλος στους περιορισμούς», «για την επιστροφή στην κανονικότητα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι», «για να βγούμε νικητές και σε αυτό τον αγώνα…»!
Στο βίντεο το δικό τους μήνυμα περνούν ο καθηγητής Παθολογίας Χαραλ. Μηλιώνης, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Κων. Κωστίκας, η αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής Σοφία Τσαμπούρη, η επ. καθηγήτρια Παθολογίας Μαρία Κοσμίδου, η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ευαγγ. Ντζάνη, το μέλος ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού Χαραλ. Ματσούκας, η Καθηγήτρια Παθολογίας Σταυρούλα Τσιάρα, η Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Άννα Μπατιστάτου, αλλά και ο φοιτητής της Ιατρικής Σχολής και χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος.

 

 

Σχολιασμος