Ο Ν.Ο.Ι. με 30 αθλητές στην Καστοριά για την Πανελλ. Συνάντηση Ανάπτυξης

03.09.2021 Αναγνώστηκε 168 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Η δεύτερη φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης της ελληνικής Κωπηλασίας θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς με οικοδεσπότη τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου.

Ο Ν.Ο.Ι. με 30 αθλητές στην Καστοριά  για την Πανελλ. Συνάντηση Ανάπτυξης

O Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα λάβει μέρος στους αγώνες με ομάδα 30 αθλητών της κατηγορίας αρχαρίων, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός», καθώς θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε επίσημη αγωνιστική διοργάνωση.

Στόχος λοιπόν, πλην της διάκρισης, είναι η αποκόμιση αγωνιστικής εμπειρίας για τα παιδιά τα οποία ξεκίνησαν πρόσφατα τη διαδρομή τους στο άθλημα της Κωπηλασίας.

Εξάλλου, η Συνάντηση Ανάπτυξης δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν κάθε χρόνο τα νέα ταλέντα του αθλήματος. Τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. θα συμμετέχουν σε συνολικά 14 αγωνίσματα. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες της Συνάντησης και την Κυριακή οι τελικοί.

Σ’ αυτήν αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 240 αθλητές από 24 σωματεία της χώρας.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ι., την οποία συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Ευθυμίου, Αγγελική Γκρέμου και Φώτης Λιόντος, αναχώρησε ήδη για την Καστοριά όπου σήμερα το απόγευμα θα γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων, η οποία θα έχει φέτος πανηγυρικό χαρακτήρα.

Στο πλαίσιό της θα βραβευθεί ο χρυσός Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος.

Σχολιασμος