Το Lake Run Proud Partner αναβαθμίζεται με τη συνδρομή της Τράπεζας Ηπείρου

02.09.2021 Αναγνώστηκε 173 φορές

Υπόθεση όλης της πόλης γίνεται το Ioannina Lake Run, καθώς, με την αμέριστη στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου, επιτυγχάνεται η σύνδεσή του με το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής, μέσω του θεσμού Lake Run Proud Partner.

 

Το Lake Run Proud Partner αναβαθμίζεται με τη συνδρομή της Τράπεζας Ηπείρου
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Τράπεζα Ηπείρου, ως χορηγός του αγώνα από την περσινή χρονιά, όταν και αναβάθμισε τη χορηγική της συμμετοχή, συμμετέχει πολύπλευρα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της βορειοδυτικής Ελλάδας. Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Επίσης, για πρώτη φορά, η Τράπεζα Ηπείρου κατεβάζει δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται τη φετινή χρονιά στην ενίσχυση της δράσης Lake Run Proud Partner, με την Τράπεζα Ηπείρου να προσφέρει, μάλιστα, και προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, που με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

«Έχουμε δίπλα μας και φέτος την Τράπεζα Ηπείρου, την τράπεζα του τόπου μας, που σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, όχι μόνο ήταν παρών, αλλά αύξησε και τη χορηγία της. Το Proud Partner είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες. Στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο», τόνισε ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου Spuntino.

Στην πολύπλευρη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Ioannina Lake Run εστίασε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης, κάνοντας λόγο για μια αθλητική εκδήλωση που ενισχύει την τοπική οικονομία και την προβολή της πόλης στο πανελλήνιο. «Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά μια εκδήλωση που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε με συνέπεια πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν να απουσιάζουμε από το Ioannina Lake Run», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας, κάνοντας λόγο για μια σημαντική προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Από την πλευρά της Τράπεζας προσφέρουμε στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, προνομιακούς όρους», τόνισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Τι είναι το Lake Run Proud Partner

Στόχος της πρωτοβουλίας Lake Run Proud Partner είναι να ενδυναμώσει τη συνεργασία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά ένα event που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι. Το βραχιολάκι αυτό θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr.

Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σχολιασμος