Τρία Γιαννιωτόπουλα στο Πανευρωπαϊκό Νέων

01.09.2021 Αναγνώστηκε 232 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

To Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών (U23), θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία.

Τρία Γιαννιωτόπουλα στο  Πανευρωπαϊκό Νέων

Στη διοργάνωση, η οποία υπενθυμίζεται ότι διεξήχθη με επιτυχία το 2019 και στη λίμνη Παμβώτιδα, θα συμμετέχουν με τη φανέλα της ελληνικής Εθνικής Ομάδας και τρεις επίλεκτοι νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον Λεωνίδα Παλαιοπάνο, ο οποίος θα αγωνιστεί στη Δίκωπο άνευ παρέα με τον Λεωνίδα Τζουμεζή του ΕΝΟΑ, για τον Παύλο Φαϊτά, που θα τρέξει στην Τετράκωπο Νέων με τους Θεόδωρο Λαπίκωφ του Ν.Ο. Κοζάνης, Δημήτρη Ζωγράφο του ΟΕΑΝΑΒ και Στέφανο Καπάκογλου του Ν.Ο.Θ. και για τον Ιάσονα Εξάρχου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ με τον Χρήστο Στεργιάκα από το Μαυροχώρι. Πρόκειται για το αγώνισμα στο οποίο ο Στεργιάκας κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο με τον Θανάση Παλαιοπάνο.

Και τα τρία πληρώματα που έχουν Γιαννιώτικη συμμετοχή αναχωρούν για την Πολωνία με σοβαρές αξιώσεις για διάκριση και με στόχο φυσικά ένα μετάλλιο, καθώς στελεχώνονται από αθλητές υψηλού επιπέδου που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το Πανευρωπαϊκό.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από συνολικά 15 αθλητές και αθλήτριες. Στο Πρωτάθλημα της Πολωνίας θα λάβουν μέρος 30 Ευρωπαϊκές χώρες.

Σχολιασμος