Καταιγισμός συγχαρητηρίων στον Στ. Ντούσκο

30.07.2021 Αναγνώστηκε 297 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Βροχή έπεσαν οι συγχαρητήριες επιστολές και αναφορές για τον Γιαννιώτη Χρυσό Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο.

Καταιγισμός συγχαρητηρίων στον Στ. Ντούσκο

Εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας αλλά και τοπικοί φορείς έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο.

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο, που με μια καταπληκτική εμφάνιση χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, κάνοντας παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ»
Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια. 

Το μήνυμα του Προέδρου της Βουλής Κων/νου Τασούλα

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα

Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε.

Το μήνυμα της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ, Φώφης Γεννηματά

«Πρώτο χρυσό μετάλλιο, Ολυμπιακό ρεκόρ, πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία.

Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη!
Δήλωση του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών κι αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μας έκανε υπερήφανους, ως Έλληνες και ως Ηπειρώτες.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στους προπονητές του και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Κωπηλασία και να αναδεικνύει αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου.

Ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών

Θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό Ολυμπιονίκη!

Στην αρχαιότητα οι πόλεις έριχναν τα τείχη για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες. Για τον Στέφανο Ντούσκο, τον χρυσό Ολυμπιονίκη, τα Γιάννινα ανοίγουν την μεγαλύτερη αγκαλιά τους για να τον υποδεχθούν.

Οι στιγμές που χάρισε σε όλους μας είναι μοναδικές. Η Γιαννιώτικη κωπηλασία έφτασε στην κορυφή με τα κουπιά του Στέφανου, εκεί που της αξίζει.

Ο Δήμος συγχαίρει τον χρυσό ολυμπιονίκη των Ιωαννίνων.

Συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην πατρίδα του τον Στέφανο έτσι όπως του αξίζει.

Γιώργος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος- Βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων

Συγχαρητήρια συμπατριώτη Stefanos Ntouskos ήσουν απλά… συγκλονιστικός! Ένα χρυσό μετάλλιο μαζί με Ολυμπιακό ρεκόρ στην κωπηλασία έρχονται να επιβραβεύσουν όλη τη σκληρή δουλειά σου μέχρι σήμερα. Τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, έγραψες Ιστορία στο Τόκιο κάνοντάς μας όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Έλληνες, πραγματικά υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε!!

Μαρία Κεφάλα, Βουλευτής Ιωαννίνων Ν.Δ. 

Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην κωπηλασία! Ο Stefanos Ntouskos πήρε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών και με Ολυμπιακό ρεκόρ! Ευχαριστούμε Στέφανε.

Ορίζοντες Ηπείρου

Συγχαρητήρια! Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο «χρυσός πρέσβης» της Ηπείρου στον κόσμο

Οι “Ορίζοντες Ηπείρου” συγχαίρουν τον Στέφανο Ντούσκο και την οικογένειά του για την τεράστια επιτυχία του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά εκείνου και των αγαπημένων του.

Ο Στέφανος ως «φάρος» των νέων Ηπειρωτών πρέπει να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για το πως οι νίκες στη ζωή κατακτώνται μόνο με θυσίες, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους μας ότι «δουλειά με χατίρι» και «ζωή με φόβο» οδηγούν σε αδιέξοδη πορεία.

Το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

 Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας Στέφανο Ντούσκο.
Στην κορυφή του κόσμου στην κωπηλασία, στις χρυσές σελίδες της αθλητικής Ιστορίας.
Μπράβο, Στέφανε.

Ανακοίνωση από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, απέδειξε σε όλον τον κόσμο πως με σκληρή δουλειά, επιμονή και μεθοδικότητα μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι και τον σημερινό τελικό έδειξε πόσο έτοιμος ήταν να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Και το κατάφερε!

“Το κατάφερε και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, έκανε όλη τη χώρα να συζητά την τεράστια επιτυχία του, που ωστόσο μόνο ο ίδιος, οι προπονητές του και οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν πόσο χρειάστηκε να δουλέψει για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα”, αναφέρει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο μόνο σκιφ, συγχαίρει τον εξαιρετικό αθλητή και άνθρωπο Στέφανο Ντούσκο, για την τεράστια επιτυχία του.

Παράλληλα συγχαίρει τον προπονητή του, την οικογένειά του και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, για τη στήριξη τους στην συνολική προσπάθεια που είχε ως επιστέγασμα την ανάδειξη του Γιαννιώτη Στέφανου Ντούσκου ως χρυσού Ολυμπιονίκη!️

Επιμελητήριο Ιωαννίνων 

Ο Πρόεδρος Δρ. Δημήτριος Δημητρίου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συγχαίρουν τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη των Ιωαννίνων η κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου καθώς και το Ολυμπιακό ρεκόρ από τον Στέφανο Ντούσκο, μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθουν σήμερα όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγχαρητήρια Στέφανε, σε Ευχαριστούμε!

Θοδωρής Ζαγοράκης, Πρόεδρος ΕΠΟ-Ευρωβουλευτής 

Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι γεγονός.
Ο Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε με υπερηφάνεια κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ!
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη κωπηλάτη για μια ακόμη εξαιρετική κούρσα στα νερά του Τόκιο, που τον ανέβασε στο βάθρο και παράλληλα έφερε το πρώτο Ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συγχαρητήρια, Στέφανε!

Γυναικεία ομάδα Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα

Μπράβο ρε μάγκα, χρυσέ Ολυμπιονίκη Στέφανε Ντούσκο!
Όλοι οι Γιαννιώτες, όλοι οι Έλληνες, όλοι εκείνοι που αντιλαμβάνονται πόσο σκληρά δούλεψες για να έρθει αυτό το χρυσό, είναι περήφανοι για σένα!
 

Συγχαρητήρια ΕΠΣΗΠ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε. Ε. της ΕΠΣ Ηπείρου συγχαίρουν τον Γιαννιώτη Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο για την μεγάλη του επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ο Στέφανος Ντούσκος κατάφερε να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Κατάφερε να κάνει υπερήφανο ολόκληρο τον Ηπειρωτικο αθλητισμό.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας, εκφράζουν δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά τους στον φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του μονοθέσιου σκιφ κωπηλασίας ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πετυχαίνοντας νέο ολυμπιακό ρεκόρ και χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο. Το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου αποτελεί ύψιστη τιμή για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Στέφανε, μας έκανες υπερήφανους. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και παρόμοιες πρωτιές στους μελλοντικούς στόχους σου.

Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων  (Π.Ν.Ο.Ι.)

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας μάλιστα νέο ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 6:40.45! Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

ΑΓΣΙ Ιωαννίνων- Στίβος

Πριν 16 περίπου χρόνια ένα παιδάκι από τις ακαδημίες του συλλόγου μας ,ο Στέφανος Ντούσκος, κέρδιζε το πρώτο του μετάλλιο στο άλμα σε μήκος.... Αργότερα το παιδί αυτό ασχολήθηκε με το άθλημα της κωπηλασίας και πέτυχε μεγάλες διακρίσεις.... Μέχρι τη σημερινή του διάκριση, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο που έκανε την πόλη μας γνωστή, στα πέρατα του κόσμου.... Στέφανε σε ευχαριστούμε.....

Σχολιασμος