Ν.Ο.Ι:Επιστέγασμα σκληρής δουλειάς οι εμφανίσεις του Ντούσκου

29.07.2021 Αναγνώστηκε 151 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον πρωταθλητή της Στέφανο Ντούσκο για τις σπουδαίες του εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες και του εύχεται μία εξίσου μεγάλη εμφάνιση στον τελικό, καθώς το αξίζει ο ίδιος και η γιαννιώτικη κωπηλασία.

 

Ν.Ο.Ι:Επιστέγασμα σκληρής δουλειάς οι εμφανίσεις του Ντούσκου

Τονίζεται πώς δεν αποτελεί έκπληξη για τον Ν.Ο.Ι. η εκπληκτική αγωνιστική του πορεία, μιας και πρόκειται για το επιστέγασμα συστηματικής προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς.

Η Ανακοίνωση: 

Η εκπληκτική αγωνιστική πορεία που διαγράφει ο Πρωταθλητής μας Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η οποία συνεχίστηκε με την πρωτιά του τα ξημερώματα στον ημιτελικό του Σκιφ Ανδρών και την πανηγυρική πρόκριση στον μεγάλο τελικό, δεν αποτελεί έκπληξη για τον Ν.Ο.Ι. και για όσους έχουν παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια που έχει καταβάλλει ως αθλητής υψηλού επιπέδου στον χώρο της Κωπηλασίας.

Πρόκειται για το επιστέγασμα συστηματικής προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς την οποία έκανε ο Στέφανος τα τελευταία χρόνια, προσηλωμένος στον μεγάλο του στόχο που είναι το βάθρο και το μετάλλιο στην Ολυμπιάδα. Θέληση, πείσμα, επιμονή, κόπος, διαρκής αγώνας τον οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Η πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό τον στέφει αυτόματα για δεύτερη φορά Ολυμπιονίκη, μετά την έκτη θέση που κατέλαβε το 2016 στο Ρίο με την Τετράκωπο ελαφρών βαρών των Ανδρών. Αυτό από μόνο του αποτελεί μία εξαιρετική επιτυχία ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον τελικό του Σκιφ.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τον Στέφανο για τις σπουδαίες μέχρι τώρα εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς και απευθύνει τις πιο θερμές ευχές της για μία εξίσου μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του Σκιφ που θα του εξασφαλίσει το βάθρο! Το αξίζουν και ο ίδιος και η Γιαννιώτικη Κωπηλασία!

Σχολιασμος