Για τη μεγάλη πρόκριση ο Στέφανος Ντούσκος

28.07.2021 Αναγνώστηκε 249 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Μία σπουδαία πρόκληση έχει ο Στέφανος Ντούσκος, καθώς θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τα ξημερώματα της Πέμπτης (05.10 ώρα Ελλάδος).

 

 

Για τη μεγάλη πρόκριση ο Στέφανος Ντούσκος
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο 24χρονος Γιαννιώτης πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα πρέπει να καταλάβει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στα ημιτελικά για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος και να βρεθεί πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου.

 Στον τελικό Μπούρμπου-Κυρίδου

Με ονειρεμένο φινάλε που άφησε άφωνους ακόμα και τους ξένους σχολιαστές η δίκωπος των Χριστίνας Μπούρμπου και Μαρίας Κυρίδου πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο πετυχαίνοντας ταυτόχρονα Παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70.

Το ελληνικό πλήρωμα μπήκε με συγκρατημένη αισιοδοξία στο ταραγμένο λόγω ανέμων κανάλι του Sea Forest Waterwayγια να διεκδικήσει μια θέση στο όνειρο , μια θέση στα 6 κορυφαία πληρώματα του πλανήτη. «Ο κυματισμός θα μας βοηθήσει είχε πει μια μέρα νωρίτερα η Μαρία Κυρίδου «γιατί έχουμε μάθει σε τέτοιες συνθήκες που υπάρχουν στο Σχοινιά».

Πλέον ο τελικός θα είναι μια μεγάλη απόλαυση για αυτές και βέβαια μια πρόκληση αφού όλα είναι ανοιχτά σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Ο τελικός θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης(03.30 ώρα Ελλάδος).

Στα ημιτελικά η Αν. Κυρίδου

 Στις 04.30 ώρα Ελλάδος αγωνίζεται στον ημιτελικό του σκιφ γυναικών η Αννέτα Κυρίδου.

Σχολιασμος