Ο Ν.Ο.Ι. πολυνίκης στην Παίδων-Κορασίδων με 4 χρυσά κι ένα 1 ασημένιο

15.07.2021 Αναγνώστηκε 247 φορές #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μεγάλος θριαμβευτής της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη λίμνη της Καστοριάς.

 

Ο Ν.Ο.Ι. πολυνίκης στην Παίδων-Κορασίδων με 4 χρυσά κι ένα 1 ασημένιο

Οι Γιαννιώτες κατέκτησαν τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο , αφήνοντας στη 2η θέση του σχετικού πίνακα του ΝΟΒΑ με 2 χρυσά 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο , ενώ δυο χρυσά κατέκτησε και η ομάδα του ΝΑΟ Καλαμαριάς.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο ΝΟΙ στο διπλό σκιφ Κορασίδων , στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων , στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου των Παίδων και στην οκτάκωπο των Παίδων. 

Και στους 12 τελικούς της κατηγορίας ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τους φίλους και συγγενείς των αθλητών που βρέθηκαν στα διάφορα καταστήματα δίπλα στον στίβο να δίνουν τον δικό τους παλμό στους αθλητές και τα πληρώματα.

Οι αγώνες συνεχίζονται με τΑ προκριματικά των κατηγοριών Νέων Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών ως το μεσημέρι ενώ το απόγευμα (17:30) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά των Εφήβων-Νεανίδων.

Πιο αναλυτικά, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:

- Το Διπλό Σκιφ Κορασίδων με τις Χριστίνα Παπαϊωάννου και Νεφέλη Ντάρα.

*Το Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων με τις Δήμητρα Τζούμα – Μαρκέλλα Κολιάκη – Έλενα Παπαζαχαρή και Σοφία Παπαζαχαρή.

- Η Τετράκωπος μετά πηδαλιούχου Παίδων με τους Βασίλη Ντέμο – Νίκο Γκρέμο – Άγγελο Λαγό – Στέφανο Δημητρίου και Κλειώ – Αικατερίνη Ντάγκα.

- Η Οκτάκωπος των Παίδων με τους Χριστόφορο Μπριασούλη – Κων/νο Τζοβάρα – Κλειώ – Αικατερίνη Ντάγκα – Άγγελο Φάκα – Δημοσθένη Κουτσογιάννη – Αριστοτέλη Λάππα – Κων/νο Καραγιάννη – Σταύρο Μέγα και Άγγελο Κολιό.

- Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Διπλό Σκιφ Παίδων με τους Δημήτρη Κούτρα και Βασίλη Κωστούλα.

Σχολιασμος