Στη διάθεση των πολιτών δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

14.07.2021 Αναγνώστηκε 179 φορές

Δύο αθλητικά τραπέζια, τα οποία τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Ιωαννιτών στο Πάρκο Σεισμοπλήκτων και στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας, βρίσκονται πλέον στην διάθεση των πολιτών.

Στη διάθεση των πολιτών δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

Πρόκειται για μοντέρνες κατασκευές που ενισχύουν τις αθλητικές υποδομές και προάγουν τον μαζικό αθλητισμό, με τη Δημοτική Αρχή να θέτει ως στόχο την αναβάθμιση όλων των κοινόχρηστων και των αθλητικών χώρων του Δήμου. Τα αθλητικά τραπέζια που τοποθετήθηκαν είναι κατάλληλα για Teqball, ένα άθλημα ιδιαίτερο, την τεχνική του οποίου παρουσίασαν ο Γιώργος και η Παρασκευή, δύο νέοι που ήρθαν από την Βέροια.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ, αφού ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον Αθλητισμό Νίκο Τσόλη και τον Προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του Πνευματικού Κέντρου Βαγγέλη Παλατζίδη, ανέφερε ότι «το αθλητικό κέντρο της Κιάφας αποτελεί έναν πυρήνα για την περιοχή. Τοποθετήθηκε και είναι σε χρήση ένα αθλητικό τραπέζι για πολλαπλές δραστηριότητες.

Ευελπιστώ ότι οι συμπολίτες μας θα προστατεύσουν αυτούς τους χώρους. Στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας θα επιχειρήσουμε μία συνολική αναβάθμιση καθώς έχουν προκληθεί πολλές ζημιές ειδικά την περίοδο της πανδημίας.

Θα προχωρήσουμε σε όλες τις επιδιορθώσεις και το σύνολο του χώρου θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες». Από την πλευρά του ο Ν. Τσόλης σημείωσε: «Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, τα αθλητικά τραπέζια που αποτελούν μία ήπια αθλητική δομή κατάλληλη για μαζικό αθλητισμό. Πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδιά και νέους που χρησιμοποιούν τον χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε μικρές αθλητικές κυψέλες στις γειτονιές της πόλης». Παράλληλα, ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αϊβατίδη για την συνεργασία ώστε να αναβαθμιστούν και οι σχολικοί αθλητικοί χώροι.

Σχολιασμος