Ανοίγουν ξανά οι εγγραφές για το 10ο επετειακό Zagori Mountain Running

08.07.2021 Αναγνώστηκε 137 φορές

Μετά και την επίσημη έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου του αγώνα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (βάσει της τρέχουσας κατάστασης της πανδημίας), οι εγγραφές για το 10ο επετειακό Zagori Mountain Running θα ανοίξουν ξανά για λίγο.

Ανοίγουν ξανά οι εγγραφές για το 10ο επετειακό Zagori Mountain Running

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 09/07/21 από τις 09:00 έως και την Κυριακή 11/07/21 στις 21:00, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στον αγώνα επιλογής τους στο https://www.zagorirace.gr/registration/.
Με αυστηρό πρωτόκολλο
Για όλη τη διοργάνωση του ZMR21, θα ακολουθηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο επιβάλει ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν παραλάβουν τον αριθμό τους και να συμμετάσχουν στον αγώνα, προσκομίζοντας Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ.
Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID – 19 το αποκτούν όσοι έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού, όσοι έχουν νοσήσει και έχει καταχωριστεί το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο /Κλιμάκιο στο οποίο έχουν διενεργήσει τον έλεγχο.
Όσοι έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο (τελευταίο χρονικά εντός 48-ωρών) Rapid ή PCR και έχει καταχωριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο/ Κλιμάκιο στο οποίο έχουν διενεργήσει τον έλεγχο.
Για να εκδοθεί το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχουν ελληνική ταυτότητα που αναγράφει τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ. Αποδεκτά και έγκυρα, θεωρούνται ΜΟΝΟ όσα εκδίδονται μέσω του gov.gr. Πχ τα self-tests δεν γίνονται δεκτά. Ο έλεγχος της εγκυρότητας των πιστοποιητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά με την επίσημη εφαρμογή του Υπουργείου. Όσοι δεν προσκομίσουν το παραπάνω πιστοποιητικό, αποκλείονται αυτόματα από τον αγώνα και δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων.

Σχολιασμος