ΤΕΝΙΣ: Πάνω από 120 αθλητές στο 5ο ITF ΙΟΑΝΝΙΝΑ CUP

03.07.2021 Αναγνώστηκε 162 φορές

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 11 Ιουλίου το 5ο ITF ΙΟΑΝΝΙΝΑ CUP.

 

ΤΕΝΙΣ: Πάνω από 120 αθλητές στο 5ο ITF ΙΟΑΝΝΙΝΑ CUP

Πάνω από 120 αθλητές και αθλήτριες του τένις, ανάμεσα σε αυτούς και τα δυο αδέρφια του Στέφανου Τσιτσιπά, θα βρεθούν στα γήπεδα και θα διεκδικήσουν το έπαθλο του ITF.
Στην σπουδαιότητα της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε ενόψει των αγώνων, ο Δήμαρχος Μ. Ελισάφ και ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γοργόλης.
Ο Δήμαρχος εξήρε την ανάληψη της πρωτοβουλίας διοργάνωσης των αγώνων από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και στάθηκε στην σημασία που έχει τόσο για την προαγωγή του αθλήματος του τένις όσο και για την προβολή της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης υπογράμμισε την σημασία της διοργάνωσης του ITF CUP στα Γιάννενα αναδεικνύοντας τόσο την σημασία της προβολής της περιοχής όσο και της έλευσης μεγάλου αριθμού ξένων επισκεπτών στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Η Διευθύντρια Αγώνων του 5ου ITF Χρύσα Στεφοπούλου αναφέρθηκε στις τεχνικές λεπτομέρειες των αγώνων, ενώ ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Θεοδόσης Σίκαλος στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για το τένις εξαιτίας των επιτυχιών του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη καλώντας όλους να έρθουν και να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου στο 5ο Itf διεθνές πρωτάθλημα ITF Ιoannina Cup.

Σχολιασμος