Στην Κόνιτσα και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χάντμπολ

23.12.2022 Αναγνώστηκε 390 φορές

Άλλη μία χρονιά, η καρδιά του χάντμπολ χτυπάει στην Κόνιτσα με τη διεξαγωγή του 10ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά Παμπαίδων Β’.Το τουρνουά θα γίνει στην ακριτική κωμόπολη από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, ενώ θα πάρουν μέρος αθλητές ηλικίας 12-13 ετών.

 

Στην Κόνιτσα και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χάντμπολ

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων, τον Δήμο Κόνιτσας και τη Περιφέρεια Ηπείρου, είναι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και έχει την υποστήριξη της Γ.Γ Αθλητισμού και της Be Active.

Στις 27 Δεκεμβρίου στις 4 μ. μ θα γίνει η τελετή έναρξης στο Κλειστό Γυμναστήριο Κόνιτσας και από τις 5 έως τις 8 μ.μ θα γίνουν οι αγώνες, όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ιωαννίνων Γιάννης Καραμπίνας. Η αναχώρηση των ομάδων θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου.

Εκτός του Α.Ο.Ι, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ο Κερκυραϊκός, η ΧΑΝΘ, ο Φέρων Βέροιας και ο Αερωπός Έδεσσας.

 Στην προεθνική Παίδων ο Σιαράβας

Άλλη μια διάκριση για το γιαννιώτικο Χάντμπολ, καθώς ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Σιαράβας, κλήθηκε στην προεθνική ομάδα Παίδων και από τις 27 ως τις  30 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στο Άργος για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Παίδων.

 

Σχολιασμος