Συνέχεια για τους Παίδες ,ήττα για τις Κορασίδες του Α.Ο. Ι

06.07.2020 Αναγνώστηκε 430 φορές

 Συνεχίζει στην επόμενη Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ η ομάδα Παίδων του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας  και αναμένει τον αντίπαλό της (τριταθλητής  της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής) για την είσοδο στο final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Παίδων περιόδου 2019-2020.

Συνέχεια για τους Παίδες ,ήττα για τις Κορασίδες του Α.Ο. Ι

Αντίθετα η ομάδα των Κορασίδων του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, η οποία συμμετείχε στον τελικό (αγώνας νοκ άουτ) για την ανάδειξη πρωταθλήτριας της Ε.Σ.Χ.ΒΔ.Ε. που διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ το Σάββατο, παρά την καλή εμφάνιση και έχοντας σε πολύ καλή μέρα την τερματοφύλακά της, παρουσιάστηκε επιπόλαια στις τελικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις λεπτομέρειες από τον Κερκυραϊκό με 21-20 και να αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων περιόδου 2019-2020. 

Σύνθεση Α.Ο. Ιωαννίνων Κορασίδες : (Σιαράβας Βασίλης) Παπαλούκα Καλλιόπη (3), Λάμπρου Εύα (3), Λέττα Γιούλικα (3), Βασάκου Ελευθερία, Καραχάλιου Ζωή (4), Βασιλείου Φιλιώ (3), Φίλλη Ρεγγίνα (4), Παπακώστα Αγγελική (ΤΦ).


Σχολιασμος