Δηλώσεις Καραμπίνα-Σιαράβα(video)

15.12.2019 Αναγνώστηκε 904 φορές

Δηλώσεις μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Αγριά Βόλου, έκαναν ο προπονητής του ΑΟΙ Γιάννης Καραμπίνας αλλά και ο προπονητής των μικρών ηλικιών της ομάδας Βασίλης Σιαράβας.

Δηλώσεις Καραμπίνα-Σιαράβα(video)

Αμφότεροι στάθηκαν στο αποτέλεσμα με την ομάδα του Βόλου, στο να διορθωθούν τα λάθη που έκανε η ομάδα σε αυτό παιχνίδι, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά μίλησαν και για το τουρνουά Παμπαίδων Β’ που θα γίνει στην Κόνιτσα από 27 έως 30 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή έξι ομάδων.

Οι δηλώσεις του Γ. Καραμπίνα

«Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο το κάναμε εμείς, από ότι φαινόταν στην αρχή θα ήταν πιο εύκολο για εμάς. Κάναμε πολλές επιπόλαιες ενέργειες, χάσαμε πολλά τετ α τετ σουτ και η άμυνά μας ήταν χαλαρή.

Με αυτό, λοιπόν, το αποτέλεσμα δίκαια έρχεται μια ισοπαλία, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας για το 2019 αήττητοι, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προχωράμε μπροστά.

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο υγεία, καλά Χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά. Αυτό το διάστημα που έχουμε είναι να βελτιώσουμε τα κενά που έχουμε μέσα στην ομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε για τη νέα περίοδο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει για το τουρνουά παμπαίδων Β’ που κάνουμε κάθε χρόνο στην Κόνιτσα, θα έχουμε έξι ομάδες. Θα είναι ο Φίλιππος Βέροιας, ο Φέρωνας Βέροιας, ο Διομήδης Άργους, ο Κερκυραϊκός, το Κορωπί και ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων.Είναι μια εκδήλωση που κάνουμε κάθε χρόνο 27-30 Δεκεμβρίου με τη Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Κόνιτσας, τον ΑΟΙ και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Έτσι εμείς δε σταματάμε στο σημερινό αποτέλεσμα,συνεχίζουμε τη προσπάθεια και ταυτόχρονα έχουμε τις μικρές ηλικίες που θα αναφέρει ο συνάδελφος Βασίλης Σιαράβας τις υποχρεώσεις αυτών».

Οι δηλώσεις του Β. Σιαράβα

«Υποτιμήσαμε μια, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, καλή ομάδα. Δυστυχώς, τελειώσαμε όχι με τον καλύτερο τρόπο το 2019, εφόσον δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους 2 βαθμούς. Παρόλα αυτά παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου. Δουλειά από εδώ και πέρα ώστε να διορθώσουμε τα αρκετά λάθη τα οποία κάναμε σε αυτό το παιχνίδι, Ξεκινάμε με τη νέα χρονιά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάποια λάθη που έχουμε εντοπίσει με τον Γ.Καραμπίνα. Δεν τελειώνουν, ωστόσο, οι υποχρεώσεις των μικρών ηλικιών, υπάρχει το τουρνουά της Κόνιτσας,το παιδικό και οι κορασίδες μας θα πάνε σε ένα διεθνές τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα γίνεται άριστη προετοιμασία την εποχή αυτή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αυτών των ηλικιών.

Δουλειά και σε όλες τις υπόλοιπες ηλικίες, ας μη ξεχνάμε ότι το χάντμπολ λειτουργεί σε όλες τις ηλικίες, από τη Β’ Δημοτικού, αρκετά καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής και μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Καλή χρονιά και καλά Χριστούγεννα εύχομαι σε όλους».

Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ


Σχολιασμος