Διαιτησία και επιπολαιότητα στοίχισαν στον Α.Ο.Ι

14.12.2011 Αναγνώστηκε 1805 φορές

Η μεγάλη επιπολαιότητα καθώς και τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό 25-27 στον αγώνα του Α.Ο. Ιωαννίνων με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής  μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Ιωαννίνων. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς αλλά το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 1-3 εξαιτίας των λάθος επιλογών στην επίθεση από τους πάικτες του ΑΟΙ αλλά και από τις σκληρές άμυνες των φιλοξενούμενων.

Ο αγώνας ήταν δυνατός με εναλλαγές στο σκορ αλλά και πολλά λάθος σφυρίγματα των διαιτητών, οι οποίοι έκαναν τα πάντα ώστε να εκνευρίσουν τους παίκτες του ΑΟΙ με αποτέλεσμα να τους βγάλουν εκτός ρυθμού. Το ημίχρονο έκλεισε με 10-11 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη το ματς κύλησε στο ίδιο μοτίβο, όμως ενώ ο ΑΟΙ πέρασε ένα γκολ μπροστά προς το τέλος του αγώνα, η επιπολαιότητα στις επιθετικές προσπάθειες των Γιαννιωτών είχε ως συνέπεια ο Ηρακλής να προσπεράσει στο σκορ εκ νέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 15’ του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Ζαμπαλάς ο οποίος όμως μετά από 5’ κατάφερε και επανήλθε και πάλι στο ματς. Από την άλλη, κάτι παραπάνω από εμφανής ήταν η απουσία του πολύπειρου Χριστοδούλου.

Κάκιστη η διαιτησία των Μπουγιάκα και Χατζηπαναγιωτίδη.

Δεκάλεπτα: 1-3, 6-8, 10-11, 16-16, 22-23, 25-27.

ΑΟΙ (Τικμανίδης-Καραμπίνας): Ζαμπαλάς 7, Κυριακίδης, Ελευθερίου, Δούγιας 3, Μπάλης, Γεωργίου 5, Σκανδάλης 9, Τσάγκας, Κύρκος 1, Κόκκας, Χαρίσης, Σιούλας, Μέλος, Τόπης.

Σχολιασμος