Με το δεξί ο Α.Ο. Ιωαννίνων

29.11.2011 Αναγνώστηκε 1838 φορές

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στην Α2 Εθνική κατηγορία χάντμπολ των ανδρών η ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων που κέρδισε τον έμπειρο Αρχέλαο Κατερίνης με 32-29 σε ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι με πολλές ανατροπές.

Οι Γιαννιώτες έδειξαν την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει ως ομάδα και με τέτοια αποτελέσματα ο πρωταρχικός στόχος της παραμονής δείχνει απολύτως εφικτός.
Ο Αρχέλαος πήρε το προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου και το διατήρησε μέχρι τα μισά του τέταρτου. Από εκεί και μετά με όπλο την καλή άμυνα και τις εύστοχες επιλογές στην επίθεση, η ομάδα των Καραμπίνα και Τικμανίδη ανέτρεψε το σκορ, πήρε μια μικρή διαφορά και τη διατήρησε μέχρι τέλους.

Ο Σκανδάλης που επέστρεψε στην ομάδα για μία ακόμα φορά είχε τα ηνία στο σκοράρισμα της ομάδας του, ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Ζαμπαλάς και Δούγιας.

Δεκάλεπτα: 5-3, 7-8, 11-13, 15-18, 23-22, 32-29

Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Τικμανίδης-Καραμπίνας): Σκανδάλης 10, Ζαμπαλάς 9, Δούγιας 5,Γεωργίου 3, Κυριακίδης 3, Χριστοδούλου Ι. 1, Κολιούλης 1, Δήμου, Κύρκος,Κόκκας, Χαρίσης, Τόπης, Σιούλας, Μέλος


Σχολιασμος