Τα ρέστα του ο ΑΟΙ στο ματς με τη Ξάνθη

12.02.2016 Αναγνώστηκε 949 φορές

Χαρακτήρα τελικού έχει πάρει για τους άντρες του ΑΟΙ η αυριανή αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης στις 16:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας για την 16η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας στο χάντμπολ.

Η ομάδα του Κώστα Χαρίση γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον Πρωτέα στην Άρτα και βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά τη νίκη της Ασπίδας Ξάνθης επί του Ζαφειράκη Νάουσας. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Ξανθιώτες ανέβηκαν στους 10 βαθμούς και προσπέρασαν βαθμολογικά την ομάδα των Ιωαννίνων που είναι στους 9.

Στόχος του ΑΟΙ είναι πρώτιστα η κατάκτηση της νίκης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων του πρώτου αγώνα, όπου είχε ηττηθεί με 27-22. Για να αποφύγει τις περιπέτειες η γιαννιώτικη ομάδα χρειάζεται τη νίκη τόσο στο αυριανό ματς με την Ασπίδα όσο και σε αυτό του επόμενου Σαββάτου, επίσης εντός έδρας, με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Για τον λόγο αυτό η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΙ, ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες απευθύνουν κάλεσμα προς τους φιλάθλους των Ιωαννίνων, προκειμένου να γεμίσουν το κλειστό της Λιμνοπούλας και να τους στηρίξουν στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Νάσκος και Χαρίτσος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχολιασμος