Ήττα με παράπονα για τον ΑΟΙ, 20-19 στο Κιλκίς

25.01.2016 Αναγνώστηκε 886 φορές

Παρά το γεγονός ότι είχε το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΙ γνώρισε την ήττα στο γκολ από τον ΓΑΣ Κιλκίς με 20-19 με τους διαιτητές να διαδραματίζουν τον δικό τους ρόλο και τους Γιαννιώτες να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Οι παίκτες του Κώστα Χαρίση πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν ακόμη και με τέσσερα γκολ διαφορά, όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη, καθώς οι διαιτητές του αγώνα είχαν διαφορετική γνώμη.

Από την αρχή του αγώνα οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά, και σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τις δυο ομάδες ισόπαλες, ενώ ολοκληρώθηκε με 7-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΟΙ, έδειξαν την αποφασιστικότητά τους, να πάρουν το ματς, και ήδη στο 45’, ήταν μπροστά με 11-15. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΑΟΙ μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος, από το 50’ και μετά… μίλησαν οι διαιτητές Αναστασίου και Λιακόπουλος.

Τα πέναλτι υπέρ του Κιλκίς αρκετά και οι δίλεπτες αποβολές για τους παίκτες του ΑΟΙ πάρα πολλές. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως οι δίλεπτες αποβολές, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 3 σε βάρος του Κιλκίς και 7 σε βάρος των Ιωαννίνων και πέντε λεπτά πριν το τέλος η ομάδα των Ιωαννίνων αναγκάστηκε να παίξει ακόμη και με τρεις παίκτες, με αποτέλεσμα τελικά το Κιλκίς να πάρει τη νίκη με ένα γκολ διαφορά, 20-19.

Ωστόσο επειδή οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση, ο ΑΟΙ, έχει το αβαντάζ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, καθώς στο παιχνίδι στα Γιάννενα είχε κερδίσει με 29-23 και μετρά η διαφορά τερμάτων.

Επόμενο ματς για τον ΑΟΙ, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στο κλειστό της Λιμνοπούλας, όπου για την 14η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας, αντιμετωπίζει την ομάδα της Δράμας, σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 18:00.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 5-5, 6-6, 7-7 (ημίχρονο), 9-10, 11-12, 11-15, 14-16, 17-18, 20-19.

ΓΑΣ Κιλκίς: Κόβλακας, Κολεσιώτης, Παπαδόπουλος (7), Φυτανίδης, Στρίκος (3), Γιαβασίδης, Μπασιούκας, Μαυρόπουλος, Καραβασίλης (3), Τοκατζόγλου (3), Φαχουρίδης, Μπαλάσκας, Τσιβιντζέλης, Ανασταδιάδης, Λασκάκης, Tasic (4).

Α.Ο. Ιωαννίνων (Χαρίσης): Μέλλος, Φωτιάδης, Ζαμπαλάς (3), Λάκκας, Σίμος (1), Γεωργίου (6), Τζούκας, Σκανδάλης (4), Δούγιας, Λιάτσος (5), Σήτας, Γότσης, Πανταζής, Δήμου.

Σχολιασμος