Νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ ο Παναγιώτης Δαβής

12.09.2023 Αναγνώστηκε 817 φορές

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ορίστηκε νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ όπου ο νέος πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Δαβής, ο οποίος υπηρετεί για χρόνια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ΕΠΣ Ηπείρου. 

Νέος πρόεδρος  του ΠΕΑΚΙ ο Παναγιώτης Δαβής

Η θητεία της νέας Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ είναι διετής. Ο Παναγιώτης Δαβής είναι ο διάδοχος στην προεδρία του Παντελή Κολόκα, αντιπρόεδρος αντί του Χάρη Λαζάνη, ορίστηκε ο αστυνομικός Σταύρος Σιούλας, ενώ νέο μέλος είναι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος. Αναπληρωτής πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ ορίστηκε ο διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Ηλίας Σπυριούνης.

Αναλυτικά:

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 940/11-9-2023 (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ) η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση για τον διορισμό της νέας διοίκησης του αθλητικού οργανισμού «Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων. Έχει την εποπτεία και διαχείριση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, του εθνικού σταδίου «Ζωσιμάδες» και του ΕΑΝΚΙ (γυμναστήριο, κολυμβητήριο κλπ).

  • Πρόεδρος ορίστηκε ο Παναγιώτης Δαβής του Ελευθερίου, δημόσιος υπάλληλος, αντικαθιστώντας τον Παντελή Κολόκα και με αναπληρωτή τον Ηλία Σπυριούνη του Γρηγορίου, συνταξιούχο.
  • Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Σταύρος Σιούλας του Νικολάου, αστυνομικός, σε αντικατάσταση του Χαριλάου Λαζάνη, και με αναπληρωτή τον Στέργιο Κατσίκο του Βασιλείου, πολιτικό μηχανικό.
  • Γραμματέας ορίστηκε ο Γιάννης Γέροντας του Νικολάου, πολιτικός μηχανικός, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Τραγουδάρα του Αθανασίου, πολιτικό μηχανικό.
  • Ταμίας ορίστηκε ο Ηλίας Γαλώνης του Δημητρίου, απόστρατος, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Κασιούμη του Νικολάου, σπουδαστή.
  • Έφορος η Αλεξάνδρα Κασιούμη του Θεοδώρου, ελεύθερη επαγγελματίας, με αναπληρώτρια την Αντωνία Κορτζή του Δημητρίου, αρχαιολόγο.
  • Μέλη ορίστηκαν α) ο Γεώργιος Ντάσιος του Μιχαήλ, προπονητής, με αναπληρώτρια την Ιουλία Μπίγγου του Μιχαήλ, προπονήτρια, β) Ελπινίκη Μπάρκα του Σπυρίδωνος, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με αναπληρώτρια την Μυρτώ Δημακοπούλου του Μιχαήλ, πολιτική μηχανικό.
    Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι διετής.

Σχολιασμος