Υποβιβασμός με ψηλά το κεφάλι για την Θύελλα, 2-0 από τα Τρίκαλα (video)

24.04.2024 Αναγνώστηκε 1029 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής η Θύελλα Κατσικάς γνώρισε την ήττα (2-0) από τα Τρίκαλα και υποβιβάζεται και μαθηματικά επιστρέφοντας στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το σύνολο του Νίκου Γκούρα έμεινε στους 45 βαθμούς και στο -4 από την ζώνη που οδηγεί στο μπαράζ και την απευθείας παραμονή.

Η Θύελλα Κατσικάς δέχθηκε δύο τέρματα, ένα στο ξεκίνημα και ένα στο τέλος της αναμέτρησης, πίεσε έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Παππά, είχε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο και σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν πήρε αυτό που άξιζε βαθμολογικά.

Υποβιβασμός με ψηλά το κεφάλι για την Θύελλα, 2-0 από τα Τρίκαλα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Πολύ νωρίς και μόλις στο 4΄ τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με τον Νίκο Σκόνδρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, «μουδιάζοντας» την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο 9΄ η Θύελλα προσπάθησε να απαντήσει, με τον Πετρίδη να δίνει στον Κωσταμένα, εκείνος θέλοντας να βρει τον προωθημένο Παππά έκανε την πάσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 18΄ νέα ευκαιρία για τα Τρίκαλα, με το σουτ του Σκόνδρα να αποκρούει πέφτοντας ο Παππάς.

Στο 28΄ χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Σαμαντά να μπαίνει στην περιοχή, κάνοντας την σέντρα προς τον ακάλυπτο συμπαίκτη του Αλεξίου, με τον Παππά να διαβάζει την φάση και να προλαβαίνει μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 39΄ακόμη ένα κόρνερ για τα Τρίκαλα με τον Γεωργάκη να το εκτελεί και τον Αλεξίου που πήρε την κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η Κατσικά ανέβασε στροφές και στο  42΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς, όταν  από πλάγιο του Εμβραΐζογλου, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αναγνώστου, με τον Παππά να στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και πατούσαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας  την κατοχή και ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως κάποια από αυτές να μετουσιωθεί σε τέρμα.

Στο 50΄  ευκαιρία με τον Γούλα για την Θύελλα, ο οποίος με αδύναμο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Αναγνώστου που μπλόκαρε εύκολα.

Στο 60΄ φάουλ σε καλό σημείο για τα Τρίκαλα με τον Γεωργάκη να εκτελεί και τον Παππά να μπλοκάρει άνετα.

Στο 64΄ σουτ του Πολυχρόνη πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 68΄ ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Γούλα να κάνει την σέντρα και τον Παππά μέσα από την μικρή περιοχή να μην βρίσκει καλά την μπάλα με το κεφάλι και να φεύγει άουτ.

Δύο συνεχόμενα κόρνερ για την Θύελλα με τους Γούλα και Εμβραΐζογλου στο 78΄, μαρτυρούν την πίεση που άσκησε η Κατσικά, χωρίς όμως να αποφέρει καρπούς.

Στο 83΄ σουτ του Σκανδάλη έφερε νέο κόρνερ για την Κατσικά, με την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Στο 85΄ τα Τρίκαλα «κλείδωσαν» την νίκη, πετυχαίνοντας το 2-0 με τον Αλεξίου από μπαλιά του Βασιλείου, έπειτα από ωραία ενέργεια του δεύτερου.

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Εμβραΐζογλου κατέληξε αρκετά άουτ.

Διαιτησία: Κατσίνης (Νάστος-Δημητρόπουλος)

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος (75΄Μπραντίτσας), Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου (75΄Μπέκας), Σαμαντάς, Μαγκούτης (66΄ Βασιλείου), Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης (57΄ λ.τρ. Πατρώνης), Αλεξίου.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς Δ., Πετρίδης, Μελιγγιώτης (77΄ λ.τρ. Πάκος), Ντόντης (36΄Γούλας), Βασιλάκης, Πότσης, Εμβραΐζογλου, Σκανδάλης, Παππάς Α., Κωσταμένας (55΄Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (77΄ Μπλέτσας Μ.). 

Σχολιασμος