Στο ρελαντί η Κατσικά, 4-0 τον Βατανιακό (Video)

20.04.2024 Αναγνώστηκε 1206 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής και του β΄ ομίλου, η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε άνετα με 4-0 του Βατανιακού, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα βρίσκεται -1 από την παραμονή της στην κατηγορία και όπως όλα δείχνουν το ματς με τα Τρίκαλα, είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς.

Το παιχνίδι ήταν «μονόλογος» για την Θύελλα, η οποία πέτυχε 4 τέρματα και είχε 4 δοκάρια, ενώ από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα εμφανίστηκε με την βασική ενδεκάδα και χωρίς αναπληρωματικούς.

Στο ρελαντί η Κατσικά, 4-0 τον Βατανιακό (Video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 3' από μπαλιά του Πετρίδη, δεν μπόρεσε ο Άγγελος Παππάς να κάνει την προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στην εστία,

ενώ στο 4' ο Σκανδάλης πάσαρε στον Κωσταμένα, εκείνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Θύελλα και στο 6' ο Σκανδάλης βρήκε τον Παππά μέσα στην περιοχή και εκείνος με κοντινό σουτ νίκησε τον Φιρινίδη και έκανε το 1-0.

Στην επόμενη φάση ο Παππάς έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Βατανιακού απομάκρυνε τη μπάλα με το πόδι.

Δοκάρι για την Κατσικά στο 7' όταν ο Σκανδάλης έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φιρινίδη.

Στο 9' ο Χ. Φιρινίδης έκανε το σουτ αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Παππάς, στην πρώτη τελική του Βατανιακού στο παιχνίδι.

Το δεύτερο τέρμα για την Θύελλα ήταν θέμα χρόνου και στο 11' ο  Πετρίδης πάσαρε στον Κωσταμένα που έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Φιρινίδη για το 2-0.

Στο 14' ο Κωσταμένας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τουρμούσογλου έκανε το σουτ αλλά έδιωξε σε νέο κόρνερ εντυπωσιακά ο Φιρινίδης.

Φάση διαρκείας στο 17' για την Κατσικά, ο Σκανδάλης έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Φιρινίδης.

Καταιγιστική η «κόκκινη Θύελλα» έχοντας νέο δοκάρι στο 18', όταν ο  Τουρμούσογλου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος αλλά δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Στο 20' ο Σκανδάλης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Φιρινίδη.

Τρίτο δοκάρι για την Κατσικά στο 27' ο  Εμβραΐζογλου πάσαρε στον Παππά, εκείνος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε έχοντας ακόμη ένα δοκάρι, το τέταρτο στον αγώνα, όταν μετά από κάθετη πάσα του Κωσταμένα, ο Πότσης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιρινίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ήρθε και το τρίτο τέρμα για την Κατσικά, όταν ο Γκαρατζιάς ενέτρεψε τον Σκανδάλη, εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας για το 3-0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός από τους γηπεδούχους έπεσε αισθητά, με τον Νίκο Γκούρα να κάνει αρκετές αλλαγές.

Στο 47΄ μπαλιά του Πότση στον Πετρίδη κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 50' με αυτογκόλ ήρθε το 4-0 για την Κατσικά, όταν ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Χαντζαρίδης με κεφαλιά στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 55΄ πάσα του Κωσταμένα στον Σκανδάλη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 57΄ σουτ του Εμβραΐζογλου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βατανιακού.

Στο 66΄ ο Εμβραΐζογλου βρήκε μέσα στην περιοχή του Τουρμούσογλου κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαχείριση του σκορ και συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία λεπτά από την Θύελλα Κατσικάς, με το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Τσιώρης (Αθανασίου-Μέκιος) Συνδέσμου Άρτας

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς Δ, Πετρίδης (60΄Φίλιος), Μελιγγιώτης, Ντόντης, Παππάς Α (60΄ Καμπούρης), Κωσταμένας (60΄Γούλας), Τουρμούσογλου, Εμβραίζογλου (75 Ρίζος), Πάκος, Σκανδάλης (75΄ Ράπτης), Πότσης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης):Φιρινίδης, Μάλα, Ραπτόπουλος, Χατζαρίδης, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χ, Φιρινίδης Χ, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ, Ντόσης.

 

Σχολιασμος