LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς - Αναγέννηση Άρτας 2-0

03.03.2024 Αναγνώστηκε 5519 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς την αναμέτρηση της Θύελλα Κατσικάς με την Αναγέννηση Άρτας σε περιγραφή και σχολιασμό της Αγγελικής Σιώλου.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς - Αναγέννηση Άρτας 2-0
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου
  • Στο πιο κρίσιμο ματς η Θύελλα Κατσικάς υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας, με την νίκη να είναι μονόδρομος για το σύνολο του Νίκου Γκούρα.
  • Χωρίς τον άτυχο Αδαμάντιο Λόκα θα αγωνιστεί η Θύελλα, με τον νεαρό παίκτη να έχει τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς της Κατσικά με το Κιλελέρ, ενώ εκτός αποστολής θα είναι και οι Γούλας και Μπλέτσας Μ.
  • Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτριος Χουλιάρας από τον σύνδεσμο Πρέβεζας-Λευκάδας με βοηθούς τους Ζώη Νάστο και Νικόλαο Στρακαντούνα του ίδιου συνδέσμου.

Οι συνθέσεις: 

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Βασιλάκης, Ντόντης, Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου, Τουρμούσογλου, Κωσταμένας, Παππάς Α.

Στον πάγκο βρίσκονται οι:Μουρούτης, Ράπτης, Πολυχρόνης, Θεμελής, Καμπούρης, Φίλιος, Ρίζος, Μπλέτσας Β., Πάκος.

Αναγέννηση Άρτας (Βαγγέλης Τζιάρρας):Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός, Κωνσταντίνου, Πάνος, Κορομηλάς, Κυριάκης, Θεοδωράκης

Στον πάγκο βρίσκονται οι:Ζυγκερίδης, Τσουμάκας, Πάνου, Φερεντίνος, Μπακόλας, Παύλου, Μουσιωτίτσας, Σάλο, Αρτέμης.

Έναρξη του παιχνιδιού 

Στο 8΄ η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν από φάση στα καρέ του Παππά ο Κωνσταντίνου έκανε το σουτ εντός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το  δεύτερο δοκάρι.

Στο 12΄ μεγάλη ευκαιρία και για την Κατσικά, η οποία από εκτέλεση φάουλ του Πότση έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, απομακρύνθηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς και βρέθηκε στα πόδια του Σκανδάλη, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 19΄ εκτέλεση κόρνερ του παπανίκου απομάκρυνε ο Πετρίδης.

Χωρίς ρυθμό και με την κατοχή να ανήκει στην Κατσικά συμπληρώθηκε το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Στο 35΄ ο Σκανδάλης πάσαρε ωραία στον Πετρίδη, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 37΄ ο Παππάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαλαούρα από μπαλιά του Πότση, στέλνοντας από θέση βολής άουτ την μπάλα, μένει το 0-0.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με το 0-0 να μην έχει αλλάξει. Χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό τα πρώτα 45 λεπτά, με την Θύελλα ωστόσο να έχει την κατοχή.

Ανατροπή του Παππά Α. από τον Γιαλεδάκη, ο Σκανδάλης ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0, ΓΚΟΛ για τη Κατσικά στο 49΄, ιδανικό ξεκίνημα γαι την Θύελλα Κατσικά!

ΓΚΟΛ για την Θύελλα, η οποία πετυχαίνει το 2-0 μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και στο 52΄, ωραία ενέργεια του Κωσταμένα που κάνει το σουτ και απομακρύνει πέφτοντας ο Μπαλαούρας, ο Παππάς πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πρώτη αλλαγή για την Άρτα στο 54΄ με τον Κυριάκη να αποχωρεί και στην θέση του να μπαίνει ο Φερεντίνος, ενώ στο 56΄ δεύτερη αλλαγή για τον Βαγγέλη Τζιάρρα βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ζυγκερίδη, στην θέση του Πλαστουργού.

Στο 58΄ σε μια φάση στα καρέ του Παππά, ο Ζυγκερίδης έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 64΄ από μπαλιά του Κωσταμένα, ο Παππάς με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66΄ πρώτη αλλαγή για την Θύελλα με τον Πολυχρόνη να μπαίνει στην θέση του Κωσταμένα. 

Στο 68΄ φάουλ σε καλό σημείο για την Κατσικά με τον Εμβραΐζογλου να εκτελεί ωραία και τον Μπαλαούρα να διώχνει στην κλειστή του γωνία.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0

ΤΕΛΙΚΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗ-ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 0-0

Στο 75΄βγαίνει ο Τουρμούσογλου και μπαίνει ο Πακος στην δεύτερη αλλαγή για τον Νίκο Γκούρα.

Στο 79΄ σουτ του Κωνσταντίνου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παππά.

Βγαίνουν Εμβραΐζογλου και Παππάς και μπαίνουν Μουρούτης και Φίλιος στο 84΄.

Στο 86΄ ευκαιρία για την Αναγέννηση με το σουτ του Θεοδωράκη να απομακρύνεται από τους παίκτες της Κατσικάς.

Στο 88΄φάουλ του Παπανίκου και απομακρύνει ο Παππάς με γροθιές.

Παίζουμε καθυστερήσεις.

Τελικό σφύριγμα και μεγάλη νίκη για την Θύελλα Κατσικάς, η οποία μέσα σε 4΄ στην έναρξη του δευτέρου μέρους πέτυχε δύο τέρματα και "καθάρισε" την νίκη και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στην Γ Εθνική.

 

Σχολιασμος