Τζάμπα απώλεια βαθμών, Θύελλα Κατσικάς- Νέα Αρτάκη 1-1 (video)

18.02.2024 Αναγνώστηκε 1702 φορές

Ακόμη ένα αποτέλεσμα που την αδικεί με βάση την εικόνα της και τις ευκαιρίες είχε στο σημερινό παιχνίδι η Θύελλα Κατσικάς, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τη Νέα Αρτάκη και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

 

Τζάμπα απώλεια βαθμών, Θύελλα Κατσικάς- Νέα Αρτάκη 1-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Θύελλα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στην επανάληψη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μπιμπισίδη, ισοφάρισε με τον Γούλα, έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Στο 14’ σε σουτ του Παππά στο 14' μπλόκαρε ο Μουζάκης και στο 15’ ο Ιορδανίδης έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 28' σε σουτ του Ιορδανίδη από τον άξονα, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παππά.

Η Κατσικά απείλησε στο 39’ όταν σε προσπάθεια του Πολυχρόνη η μπάλα έφυγε κόρνερ και με την εκτέλεσή του ο Σκανδάλης σούταρε αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυντικό της Νέας Αρτάκης και παρά τη πίεση των γηπεδούχων στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Η Θύελλα ήταν ιδιαίτερα δημιουργική στην επανάληψη και πλήρωσε την αστοχία στις ευκαιρίες που έκανε. Στο 54'σε  σουτ του Παππά από πλάγια αριστερά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα δίπλα από την εστία του Μουζάκη.

Σε νέα καλή στιγμή για τη Νέα Αρτάκη, στο 56’ ο Σπηλιώτης έκανε το σουτ αλλά απομάκρυνε σωτήρια  ο Παππάς. Το 0-1 έγινε στο 58’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη ο Μπιμπισίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη φάση που προηγήθηκε του γκολ, ενώ δόθηκε πλάγιο για την Κατσικά, ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση και έδωσε φάουλ. Σε σουτ του Κωσταμένα στο 64' μπλόκαρε ο Μουζάκης.

Η Θύελλα ισοφάρισε σε 1-1 στο 68’ όταν μετά από σέντρα του Εμβραίζογλου, ο Γούλας που είχε περάσει πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς. Μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Γκούρα στο 75’ όταν ο Κωσταμένας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76' ο Κωσταμένας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο διαιτητής Καζανάς δεν είδε πέναλτι σε κλωτσιά που δέχτηκε ο Πάκος στη συνέχεια, ενώ στο 83’ σε απίστευτη φάση και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πετρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και αστόχησε σε κενή εστία.

Σε σουτ του Ιορδανίδη στο 88' απέκρουσε σε κόρνερ σωτήρια ο Παππάς, ενώ προηγουμένως η Νέα Αρτάκη είχε καλή στιγμή με τον Μεταξά. Στις καθυστερήσεις η Κατσικά έχασε ακόμη μια μεγάλη φάση να πάρει τη νίκη.

Διατησία: Καζανάς (Μπάκας- Ζαχαράτος)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς Δ, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (65’ Φίλιος), Πότσης, Πάκος, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Λόκας (65’ Γούλας), Εμβραίζογλου (94’ Ράπτης), Κωσταμένας (87’ Καμπούρης), Παππάς Α

Νέα Αρτάκη (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου (83’ Ρέντζας), Μερτίρης, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Γερογιάννης, Ταυταρίδης, Παπαδάκης (78’ Λάμπρου), Σαλπιγγίδης (78’ Μεταξάς), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

Σχολιασμος