Ήττα για την Κατσικά, 2-0 από τον Θεσπρωτό (video)

11.02.2024 Αναγνώστηκε 1097 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής η Θύελλα Κατσικάς γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Θεσπρωτό και μένει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες της Θύελλας «πλήρωσαν» το κακό πρώτο ημίχρονο και μια τρίλεπτη αδράνεια στην άμυνα, καθώς σε αυτό το σημείο δέχθηκε δύο τέρματα και εκεί κρίθηκε το ματς.

Ήττα για την Κατσικά, 2-0 από τον Θεσπρωτό (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με το πρώτο ημίχρονο πέραν των γκολ να μην έχει ουσία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Θύελλα ανέβασε τον ρυθμό της έχοντας δύο δοκάρια, την κατοχή και ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο,δεν μπόρεσε ωστόσο να βρει δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στην Κατσικά όταν στο 4΄ σουτ μακρινό του Σκανδάλη και την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Στο 14΄ σουτ του Βιλαλμπά απέκρουσε ο Θεμελής, ενώ ο τερματοφύλακας της Κατσικάς επέκρουσε και το σουτ του Ορφανού από κόρνερ αμέσως μετά.

Στο 28΄ Κορακιανίτης με σέντρα βρήκε τον Βιλαλμπά, ο οποίος με διπλή προσπάθεια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Σε ένα κακό σημείο για τους φιλοξενούμενους και σε διάστημα τριών λεπτών, ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον Θεσπρωτό όταν στο  31΄ και πάλι ο Βιλαλμπά σκόραρε από κοντά από σέντρα του Παλαμούτση για το 2-0.

Το 2-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι αλλαγές τόνωσαν την Θύελλα, η οποία είχε δύο δοκάρια και δημιούργησε απειλές στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Στο 48΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κατσικά με τον Σκανδάλη από κοντά να ''στοχεύει'' το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 53΄ σέντρα Κορακιανίτη και κεφαλιά Ρούση, με την μπάλα να καταλήγει άουτ για τον Θεσπρωτό.

Στο 63΄ σέντρα Γούλα και κεφαλιά του Βασιλάκη με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 66΄ νέα ευκαιρία για την Θύελλα με τον Παππά να στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα από σέντρα του Γούλα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα στο δεύτερο μέρος και σε μία από αυτές ανήκε το σουτ του Τσιαφίτσα στο 74΄το οποίο κατέληξε  άουτ.

Τα τελευταία λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στην ομάδα της Κατσικάς,  με το σουτ του Κωσταμένα στο 82΄να καταλήγει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη, ενώ στο 85΄ σέντρα σουτ του Μελιγγιώτη μπλόκαρε στην κλειστή γωνία του ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 89΄ ευκαιρία για την Θύελλα, από κόρνερ του Κωσταμένα ο Γούλας βρήκε κι εκείνος το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.

Διαιτησία: Πέτσας (Παπαγεωργόπουλος-Αλεξόπουλος) Συνδέσμου Τρικάλων

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):Δασκαλάκης, Ορφανός, Αγγελούδης, Τσούτσος, Καρκιανίτης, Παλαμούτσης, Ρούσης (77΄Μπενινκάσα), Βιλαλμπά, Βλαχόπουλος, Ράπτης (60΄ Τσιαφίτσας), Περνοτσίτση.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):Θεμελής, Πετρίδης, Λόκας (70΄Πάκος), Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (46΄Μελιγγιώτης), Τουρμούσογλου (55΄ Κωσταμένας), Παππάς (81΄ Φίλιος), Πολυχρόνης (46΄Γούλας).

 

 

Σχολιασμος