Θύελλα Κατσικάς: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video+photos)

05.02.2024 Αναγνώστηκε 1420 φορές

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα «Μπουκιά Μπουκιά» έγινε την περασμένη Παρασκευή η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θύελλας Κατσικά.

Θύελλα Κατσικάς: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ευχή όλων, παικτών, διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και καλεσμένων, η ιστορική ομάδα να παραμείνει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

«Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε να πάρουμε σύμφωνα με την απόδοση της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουν και αυτά, γιατί τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια» είπε στον χαιρετισμό ο προπονητής Νίκος Γκούρας.

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Βαρτζιώτης ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια για την Θύελλα, ζητώντας και τη συμπαράσταση των εκπροσώπων των τοπικών φορέων που ήταν στην εκδήλωση.

Την πίτα έκοψαν οι αρχηγοί της ομάδας Σκανδάλης, Γούλας, Κωσταμένας, Μελιγγιώτης, Μπλέτσας. Το ένα φλουρί έτυχε στον ποδοσφαιριστή Λέανδρο Πολυχρόνη και το άλλο στον προπονητή Νίκο Γκούρα.

P7980540 P7980543

«Εκ μέρος όλων των παικτών διαβεβαιώνω σε όλους ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνει η Θύελλα στην Γ’ Εθνική» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σκανδάλης κόβοντας με τους άλλους αρχηγούς την πίτα.

Καλή επιτυχία και υγεία σε όλους ευχήθηκαν στους παίκτες ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής.

Στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας (διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία), ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, ο αντιδήμαρχος Στέφανος Σίντος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλειος Βλέτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Μπούτσης, Σταύρος Τασιούλας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κατσικά Δημήτριος Κρανάς, το μέλος Χρύσα Κολτσίδα, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ και πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παναγιώτης Δαβής, οι εκπρόσωποι φορέων της διαιτησίας Βασίλειος Μπίτας και Απόστολος Γεωργίου, ο γιατρός Κώστας Χρηστάκης εκ μέρους του διαγνωστικού κέντρου «Υγεία» που είναι χορηγός της Θύελλας και άλλοι καλεσμένοι, όπως και εκπρόσωποι του Τύπου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κυρία Βίκυ Γεώργα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Θύελλας.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος