LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικά-ΑΕ Λευκίμμης 2-1

04.02.2024 Αναγνώστηκε 7168 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση της Θύελλας Κατσικά με την ομάδα της Λευκίμμης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, σε περιγραφή και σχολιασμό της Αγγελικής Σιώλου.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικά-ΑΕ Λευκίμμης 2-1
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Εμβραΐζογλου, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Παππάς, Μπλέτσας, Κωσταμένας, Τουρμούσογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολυχρόνης, Λόκας, Ντόντης, Παπάς Δ., Γούλας, Καμπούρης, Ρίζος, Ράπτης, Λέκκας.

ΑΕ Λευκίμμης (Χρήστος Αγγέλης):Παγκράτης, Μπαλός Σ., Καραμποΐκης, Σκιαδάς, Τσοπάνας, Μουζακίτης, Σπανός, Βασσάκης, Μοτσοβίλα, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πιττατζής, Κουρής, Ρέτσης, Βασιλάκης, Νίτας, Μαστοράκης, Τσούτσης, Μπαλός Ε., Τσαγκαράκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δήμος Τζάμος με βοηθούς του τους Χρήστο Σιδερίδη και Κωνσταντίνο Τσάγκα, όλοι του Συνδέσμου Καστορίας.

Η Θύελλα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, έχοντας ένα τρίποντο παραπάνω και φτάνοντας τους 21 βαθμούς, ενώ η Λευκίμμη βρίσκεται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς.

Έναρξη της αναμέτρησης

Καλό το ξεκίνημα για την Θύελλα, η οποία έχει την κατοχή στα πρώτα λεπτά και την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με το σουτ του Σκανδάλη στο 7΄ να απομακρύνεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σουτ του Σκανδάλη και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παγκράτης.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Λευκίμμη κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Καραμποΐκη από τον Πάκο, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1.

Στο 17΄ φάουλ του Κωσταμένα απομακρύνθηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Σουτ του Παππά στο 20΄ και η μπάλα άουτ, όπως και στο 24΄ του σουτ του Εμβραΐζογλου και πάλι η μπάλα άουτ.

Χτύπημα φάουλ του Εμβραΐζογλου έφερε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 28΄ με τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα στην γραμμή τέρματος, ενώ αμέσως μετά το σουτ του Παππά από τα πλάγια πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 34΄νέα ευκαιρία για την Θύελλα με το φάουλ του Εμβραΐζογλου να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα ο Παγκράτης παραχωρώντας το κόρνερ, το οποίο και εκτέλεσε ωραία ο Κωσταμένας απευθείας με τον τερματοφύλακα να απομακρύνει και πάλι. 

Αρκετά δραστήρια η ομάδα του Νίκου Γκούρα,  έχοντας ακόμη μια καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Κωσταμένα από μπαλιά του Τουρμούσογλου, να καταλήγει άουτ .

Ημίχρονο στο γήπεδο της Κατσικάς με την Λευκίμμη να προηγείται με 0-1 της Θύελλας. Την ουσία και τις ευκαιρίες σε αυτό το πρώτο μέρος έχει η Θύελλα, αποτελεσματική όμως είναι η Λευκίμμη, καθώς την μία καλή στιγμή την μετουσίωσε σε γκολ, με τον γιαννιώτη Καραμποΐκη να είναι εκείνος που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν απέναντί τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία παρά τις πολλές ευκαιρίες. 

Επανέναρξη του παιχνιδιού.

Τρεις αλλαγές για τον Νίκος Γκούρα, βγάζοντας από το αρχικό σχήμα τους Εμβραΐζογλου, Πάκο και Κωσταμένα και βάζοντας στις θέσεις τους τους Λόκα, Ντόντη και Ρίζο αντίστοιχα.

Στο 47΄ έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, με τον διαιτητή του παιχνιδιού να μην δίνει πέναλτι σε χέρι του Μοτσοβίλα εντός περιοχής.

Στο 51΄σέντρα του Σκανδάλη και κεφαλιά του Παππά από κοντά, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο τερματοφύλακας.

Στο 56΄ νέα ευκαιρία με τον Σκανδάλη για την Θύελλα Κατσικάς, με το σουτ από την μικρή περιοχή να καταλήγει άουτ, μένει το 0-1 υπέρ της ΑΕΛ.

Στο 62΄σέντρα του Ντόντη κεφαλιά του Βασιλάκη ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 64΄ σουτ του Καραμποΐκη βρήκε σε σώματα.

Στο 66΄αλλαγή για την Λευκίμμη βγήκε ο Τσοπάνας και μπήκε ο Νίτας.

Στο 67΄ δυνατό σουτ του Βασιλάκη πέρασε άουτ η μπάλα.

Στο 68΄ νέο σουτ από τον Τουρμούσογλου αποκρούει με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Λευκίμμης.

Ακόμη μία αλλαγή για την Θύελλα βγαίνει ο Μπλέτσας και μπαίνει ο Πολυχρόνης.

ΓΚΟΛ για την Κατσικά στο 72΄ όταν σε ανατροπή του Ρίζου από τον Μπαλό  δόθηκε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός Χρήστος Σκανδάλης και ευστοχώντας από τα ένετεκα βήματα έφερε και πάλι το ματς στα ίσα.

Στο 78΄ αλλαγή για την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, βγαίνει ο Καραμποΐκης και στην θέση του περνά ο Τσούτσης.

Λόγω τραυματισμού η επόμενη αλλαγή για την Θύελλα στο 81΄, στην θέση του Ρίζου που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Καμπούρης.

Στο 86΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά σέντρα του Ντόντη και ο Βασιλάκης από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το ματς έχει μπει στις καθυστερήσεις.

Αλλαγή για την Λευκίμμη βγήκε ο Βασσάκης και μπήκε ο Κουρής στο 92΄

Στο 94΄ ΓΚΟΛ για την Κατσικά, η οποία πετυχαίνει την ολική ανατροπή και κάνει το 2-1 με τον Παππά.

Τέλος του παιχνιδιού και τεράστια νίκη-ανατροπή για την Κατσικά, η οποία κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πετύχει δύο τέρματα, το ένα μάλιστα στο 94΄και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο που θα την ανεβάσει στον πίνακα της βαθμολογίας. Δίκαιο το αποτέλεσμα μιας και οι παίκτες του Νίκου Γκούρα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Σχολιασμος