Άδικη ήττα της Κατσικάς 1-2 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (video)

21.01.2024 Αναγνώστηκε 1286 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Έναρξη του δεύτερου γύρου και η Θύελλα Κατσικάς φιλοξένησε τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-2 σκορ, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Θύελλα στις τελευταίες θέσεις, έχοντας όμως την επόμενη αγωνιστική ρεπό παίρνοντας ένα ξεκούραστο τρίποντο.

Άδικη ήττα της Κατσικάς 1-2 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά το πρώτο μέρος ήταν καλύτερο αγωνιστικά, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γρήγορο γκολ, με την Κατσικά ωστόσο, να αντιδρά άμεσα και να φέρνει και πάλι το ματς στα ίσα.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 2΄ σε μια φάση που βρήκε την άμυνα της Θύελλας σε αδράνεια η μπαλιά του Μετάϊ βρήκε τον Σεχολλάρι, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 4΄σουτ του Πολυχρόνη έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας στην πρώτη ευκαιρία της Θύελλας.

Ενώ στο 5΄και το σουτ του Πάκου πέρασε άουτ.

Η Κατσικά ισοφάρισε στο 9΄ με τον Κωσταμένα να κάνει σέντρα ακριβείας βρίσκοντας τον Βασιλάκη, ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι για το 1-1.

Στο 13΄ κεφαλιά από κοντά του Σεχολλάρι, μπλόκαρε στην κλειστή γωνία του ο Θεμελής.

Στο 22΄ ο Πετρίδης βρήκε ωραία τον Μελιγγιώτη κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι από κοντινή θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να πάρει η ομάδα του το προβάδισμα.

Στο 40΄ φάουλ του Πότση και σουτ Πετρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Πατσιογεώργου.

Στην επανάληψη, το ψύχος δεν βοήθησε το έργο και των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα.

Στο 53΄ μια ακόμη άτυχη στιγμή για την Θύελλα, έφερε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Εθνικό, καθώς σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Θεμελή ο Πότσης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο, με τον Σεχολλάρι να αναλαμβάνει ευστοχώντας την εκτέλεση από τα έντεκα βήματα για το 1-2.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 56΄ η Κατσικά χάνει μοναδική ευκαιρία, όταν ο Κωσταμένας έκανε την σέντρα, ο Μελιγγιώτης έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Λόκας με νέο σουτ βρήκε πάνω σε σώματα.

Τόσο η κούραση, όσο και τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν άφησαν να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ρυθμό του πρώτου μέρους.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Γκούρα πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης  στα τελευταία λεπτά, με το σουτ του Ρίζου στο 87΄ να καταλήγει άουτ. 

Διαιτησία: Καπρέτσος (Κωνσταντινίδης-Αγγελόπουλος) Μακεδονίας

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Βασιλάκης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (84΄ Ντόντης), Πάκος, Πότσης, Σκανδάλης, Πολυχρόνης (59΄Μπλέτσα Μ.), Παππάς, Κωσταμένας (78΄ Ρίζος), Λόκας (59΄ Τουρμούσογλου).

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Μηλιώτης, Λαμπίρης (46΄ Κρυεμάδι), Κυριακίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος (71΄ Μουράτη (93΄ Ζουκάν)), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι (83΄ Μεληκιώτης), Κλιγγόπουλος, Μετάϊ, Τουλίκας Β.

 

 

Σχολιασμος