Εμφατική νίκη η Κατσικά, 0-4 τον Βατανιακό

17.12.2023 Αναγνώστηκε 3156 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ιδανική φάνταζε η δεύτερη επίσκεψη της Θύελλας Κατσικάς στην πόλη της Κατερίνης, για την αναμέτρησή της με την ομάδα του Βατανιακού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας, καθώς η «κόκκινη θύελλα» επικράτησε εύκολα με 0-4, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Εμφατική νίκη η Κατσικά, 0-4 τον Βατανιακό
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Η Θύελλα μπήκε δυναμικά και αποφασισμένη να πάρει αυτό το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από νωρίς, καθώς μόλις στο 2΄ προηγήθηκε με 0-1 χάρη στο γκολ του Γούλα.

Επόμενη καλή στιγμή για την Κατσικά στο 14΄  έπειτα από φάση διαρκείας από το χτύπημα φάουλ του Βασιλάκη, οι Γούλας και Πετρίδης δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 

Στο 17΄ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την Κατσικά, με τον Παππά να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Σέντρα του Εμβραΐζογλου στο 23΄ θέλοντας να βρει τον Κωσταμένα,  πρόλαβε όμως ο Τσιλεγκερίδης και μπλόκαρε  πέφτοντας την μπάλα, ενώ στο 30΄ ο Γούλας πάσαρε στον Κωσταμένα, εκείνος επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Λίγο μετά το μισάωρο και συγκεκριμένα στο 33΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα, με τον Παππά να σκοράρει από κοντά, όταν αρχικά από σέντρα του Σκανδάλη στον Κωσταμένα, ο δεύτερος έκανε το σουτ, ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε ασθενώς με τον Παππά να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Σουτ του Σκανδάλη στο 35΄ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πρώτη ευκαιρία για τον Βατανιακό η εκτέλεση φάουλ στο 36΄, με τον Ντόση να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 40΄ το σουτ του Γκαράτζια δεν ανησύχησε τον Θεμελή.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κωσταμένας εκτέλεσε φάουλ για την Θύελλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη η Κατσικά ήταν και πάλι η ομάδα που είχε την κυριαρχία, με τους «πράσινους» να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Στο 48΄ ο Ανανιάδης πάσαρε στον Ντόση, εκείνος έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Φάουλ σε καλό σημείο για την Κατσικά με τον Σκανδάλη να εκτελεί η μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να περνά άουτ.

Στο 85΄ ο Ρίζος με ωραίο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, κλειδώνοντας μια σπουδαία εκτός έδρα νίκη για την Κατσικά, ενώ στο 87΄ η κεφαλιά του Τουρμούσογλου από κοντά, κατέληξε στα χέρια του Τσιλεγκερίδη.

Διαιτησία: Φακής (Βαλιώτης-Τολπασάββας) Λάρισας

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης):Τσιλεγκερίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Μυρτολλάρι, Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (55΄ Μιχαηλίδης), Μαυρίδης, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ. (65΄ Κυπαρίσσης), Ανανιάδης Χ. (55΄ Μάλα),

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης  (76΄ Πολυχρόνης) , Εμβραΐζογλου (64΄ Λόκας), Παππάς (81΄ Πάνος), Κωσταμένας (64΄ Τουρμούσογλου), Γούλας (76΄ Ρίζος).

*Φωτογραφία Νίκος Κολίτσης, Katerinisport

Σχολιασμος