Ήττα στις λεπτομέρειες, Κατσικά-Σβορώνος 0-1 (video)

10.12.2023 Αναγνώστηκε 1287 φορές

Αν και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική απέναντι στον πρωτοπόρο Σβορώνο η Θύελλα Κατσικάς δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα 0-1.

Ήττα στις λεπτομέρειες, Κατσικά-Σβορώνος 0-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα παρότι αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις (Βασιλάκης, Πάκος, Σκανδάλης, Μπλέτσας Μ.) είχε καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Σουτ του Τουρμούσογλου στο 17΄έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 19΄σουτ του Κυπαρίσση μπλοκάρει τη μπάλα ο Θεμελής.

Στο 28΄ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε φάουλ με τον Θεμελή να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 31΄ο Τουρμούσογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Μελιόπουλος έκανε την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ.

Σέντρα-σουτ του Λόκα στο 32’ απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα ο Κούζας.

Στο 34΄πλασέ του Κυπαρίσση απέκρουσε τη μπάλα ο Θεμελής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν την Κατσικά και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη.

Στο 55΄ εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση και κεφαλιά Μπατζώνη, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου ο Δημηνάς πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό.

Άμεσα απείλησαν και οι γηπεδούχοι, όταν ο Γούλας στο 62΄ βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 77΄ ο Σβορώνος πέτυχε το πολυπόθητο γκολ όταν ο Κυπαρίσσης έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπατζώνη και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Θεμελή κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια η Κατσικά προσπάθησε να πιέσει ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική προς την εστία του Κούζα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετές καθυστερήσεις δεχόμενοι κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή μιας και την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τον Μαγνησιακό και όσοι παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες θα εκτίσουν την τιμωρία τους σε αυτό το παιχνίδι.

Διαιτησία: Μαργαρίτης (Μιχαλάς-Σάτκλιφ) Κέρκυρας.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Εμβραΐζογλου (81΄Πάνος), Πότσης, Πολυχρόνης, Μελιόπουλος (77΄Κωσταμένας), Λόκας, Γούλας, Τουρμούσογλου (68΄Ρίζος), Παππάς (81΄Δάλλας).

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Βούλγαρης (92΄Παπαδόπουλος), Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος (46΄Κυρτέγος), Μυστρίδης, Δερμητζόγλου (88΄Ξυδούς), Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης (90΄ Ίτσιος), Λαμπόγλου (46΄Μπατζώνης), Καραγκούδης, Δημηνάς.

Σχολιασμος