LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Κατσικά - Σβορώνος 0-1

10.12.2023 Αναγνώστηκε 9276 φορές

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό γήπεδο Κατσικάς την αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς-Σβορώνος.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Κατσικά - Σβορώνος 0-1
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου
  • Με απουσίες θα παραταχθεί η Κατσικά στο σημερινό παιχνίδι αφού απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σκανδάλης και Βασιλάκης και ο Πάκος που είναι εκτός Ιωαννίνων.
  • Η Κατσικά προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Πτολεμαΐδα επί του Εορδαϊκού και θέλει να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο Σβορώνο
  • Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχαλά και Στεφανία Σάτκλιφ όλοι από την Κέρκυρα.

Οι συνθέσεις

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Εμβραΐζογλου, Πότσης, Πολυχρόνης, Μελιόπουλος, Λόκας, Γούλας, Τουρμούσογλου, Παππάς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κωσταμένας, Δάλλας, Κύργιος, Καμπούρης, Λαδιάς, Πάνος, Γκέγκα, Ρίζος, Μπλέτσας Β.

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Μυστρίδης, Δερμιτζόγλου, Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης, Λαμπόγλου, Καραγκούδης, Δημηνάς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Κυρτέγος, Βύρος, Οικονομικός, Θρούμπαλης, Ζωγράφος, Μπαντζώνης, Ξυδούς, Κίτσιος. 

Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το παιχνίδι έως τώρα, λόγω τεχνικού ζητήματος. 

Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. ΚΑΤΣΙΚΑ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ 0-0

Επανέναρξη στο ματς.

Με δυο αλλαγές για τους φιλοξενούμενους, στις θέσεις των Φυτόπουλου και Λαμπόγλου, μπαίνουν οι Κυρτέγος και Μπαντζώνης αντίστοιχα.

Στο 55΄ εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση και κεφαλιά Μπαντζώνη, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 60' δοκάρι για τον Σβορώνο από την εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου ο Δημηνάς πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό.

Άμεσα απείλησαν και οι γηπεδούχοι, όταν ο Γούλας στο 62΄ βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πρώτη αλλαγή και για την Θύελλα, στην θέση του Τουρμούσογλου μπαίνει ο Ρίζος.

Στο 77΄ ο Σβορώνος ανοίγει το σκορ με τον Μπαντζώνη από σέντρα του Κυπαρίσση για το 0-1.

Στο ίδιο λεπτό δεύτερη αλλαγή για την Κατσικά με τον Κωσταμένα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Μελιόπουλου.

Το ματς βρίσκεται στις καθυστερήσεις.

Λήξη της αναμέτρησης με την Θύελλα να στέκεται καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά, από τον πρωτοπόρο του ομίλου, Σβορώνο.

Σχολιασμος